lija Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 (editace) Dobrý den, telefon Xiaomi Redmi Note 8T se mi bez problémů spáruje s infotainmentem. Jakmile ale začnu vytáčet číslo nebo mě někdo volá, téměř okamžitě (někdy až po pár sekundách) se spojeni mezi telefonem a infotainmentem přeruší a infotainment se marně snaží navázat ztracené spojení,....nakonec ohlásí, že Redmi neodpovídá. K novému spojení pomůže až vypnutí a zapnutí bluetooth na telefonu, ale siatuce se opakuje dokola při pokusu o opětovné volání. Jsem už bezradný, .....tento telefon má i přítelkyně a chová se úplně stejně. Za případné rady předem moc díky. Editováno: 14. Červenec 2020, autor: lija aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lija Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Dobrý den, zkusil jsem ještě učinit nějaké pokusy a přes menu Možnosti pro vývojáře jsem se dostal až na položku nastavení Verze Bluetooth AVRCP, která byla primárně nastavena na 1.4 (vychozí)….nabízelo mi to nejen starší verze, ale i novější,…nastavil jsem 1.6 a pro jistotu restartoval mobil a světe div se….mobil s infotainmentem komunikuje bez problému – odchozí i příchozí hovory. Doufám, že už to bude bez problémů ?. info z internetu: „Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP)To je běžně používané v oblasti automobilových navigačních systémů pro řízení streaming audio Bluetooth. Má také možnost rozšíření závislé na prodejci. AVRCP má několik verzí se výrazně rostoucí funkcí: 1.0 – základní povely dálkového ovládání (play / pause / stop, atd.)“ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.