lija Vloženo 13. Červenec 2020 Vloženo 13. Červenec 2020 (editace) Dobrý den, telefon Xiaomi Redmi Note 8T se mi bez problémů spáruje s infotainmentem. Jakmile ale začnu vytáčet číslo nebo mě někdo volá, téměř okamžitě (někdy až po pár sekundách) se spojeni mezi telefonem a infotainmentem přeruší a infotainment se marně snaží navázat ztracené spojení,....nakonec ohlásí, že Redmi neodpovídá. K novému spojení pomůže až vypnutí a zapnutí bluetooth na telefonu, ale siatuce se opakuje dokola při pokusu o opětovné volání. Jsem už bezradný, .....tento telefon má i přítelkyně a chová se úplně stejně. Za případné rady předem moc díky. Editováno: 14. Červenec 2020, autor: lija aktualizace Citovat
lija Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Vloženo 14. Červenec 2020 Dobrý den, zkusil jsem ještě učinit nějaké pokusy a přes menu Možnosti pro vývojáře jsem se dostal až na položku nastavení Verze Bluetooth AVRCP, která byla primárně nastavena na 1.4 (vychozí)….nabízelo mi to nejen starší verze, ale i novější,…nastavil jsem 1.6 a pro jistotu restartoval mobil a světe div se….mobil s infotainmentem komunikuje bez problému – odchozí i příchozí hovory. Doufám, že už to bude bez problémů ?. info z internetu: „Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP)To je běžně používané v oblasti automobilových navigačních systémů pro řízení streaming audio Bluetooth. Má také možnost rozšíření závislé na prodejci. AVRCP má několik verzí se výrazně rostoucí funkcí: 1.0 – základní povely dálkového ovládání (play / pause / stop, atd.)“ 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.