Přejít na obsah

lija

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lija

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Díky za pomoc a za tip ;-)....zítra na to mrknu.....
  2. Ahááááá, a ten se zapíná kde?? V infotainmentu nebo v mobilu - nastavení Android Auto ???
  3. Zdravím pánové, dnes se mi objevil neznámý symbol na maxidotu. Tušíte někdo? Krátce přetím jsem použil Android Auto. Moc díky. P.S. po vypnutí motoru a zamčení auta a následném startu zmizel.
  4. Zdravím všechny, nevíte prosím někdo, jaký je povolený max. počet souborů na vyměnitelném zařízení USB? Já mám nahráno cca 1400 souborů ve formátu "flac" a mám podezření, že můj infotainment Bolero nevidí vše. Jediné, na co jsem narazil při hledání po netu, byl návod ke staršímu Boleru, kde uvádějí 1000 souborů max. ....moc díky za případné odpovědi.
  5. Zdravím Vás a díky za rychlou reakci,....takže půjdu taktéž reklamovat ;-)
  6. Zdravím, mohl bych se zeptat, jak jste dopadl s tou opěrkou. Také už mě nebaví při každé jízdě si ji dorovnávat. Mám trochu obavy, aby mě s tím nevyhodili neb nejsem zrovna žádnej hubeňour :-) . Moc díky.
  7. Dobrý den, zkusil jsem ještě učinit nějaké pokusy a přes menu Možnosti pro vývojáře jsem se dostal až na položku nastavení Verze Bluetooth AVRCP, která byla primárně nastavena na 1.4 (vychozí)….nabízelo mi to nejen starší verze, ale i novější,…nastavil jsem 1.6 a pro jistotu restartoval mobil a světe div se….mobil s infotainmentem komunikuje bez problému – odchozí i příchozí hovory. Doufám, že už to bude bez problémů ?. info z internetu: „Audio / Video Remote Control Profile (AVRCP) To je běžně používané v oblasti automobilových navigačních systémů pro řízení streaming audio Bluetooth. Má také možnost rozšíření závislé na prodejci. AVRCP má několik verzí se výrazně rostoucí funkcí: 1.0 – základní povely dálkového ovládání (play / pause / stop, atd.)“
  8. Dobrý den, telefon Xiaomi Redmi Note 8T se mi bez problémů spáruje s infotainmentem. Jakmile ale začnu vytáčet číslo nebo mě někdo volá, téměř okamžitě (někdy až po pár sekundách) se spojeni mezi telefonem a infotainmentem přeruší a infotainment se marně snaží navázat ztracené spojení,....nakonec ohlásí, že Redmi neodpovídá. K novému spojení pomůže až vypnutí a zapnutí bluetooth na telefonu, ale siatuce se opakuje dokola při pokusu o opětovné volání. Jsem už bezradný, .....tento telefon má i přítelkyně a chová se úplně stejně. Za případné rady předem moc díky.
×
×
  • Vytvořit nový...