dědek Vloženo 23. Května Vloženo 23. Května Taky jsem to tak zkoušel a mapa stále stará.Nevím jestli se to někomu už povedlo.V sevisu mě řekli ať jim tam auto nechám že to budou pozorovat🙂 Citovat
100Bubu Vloženo 23. Května Vloženo 23. Května mam mib2,5 a ide to dokonale. len od včera sa snažím stiahnut najnovšie mapy 410 ale nedari sa mi. aj skušam download manager v chrome ale aj tak sa to zastavi. max som mal 8GB/14 Citovat
hamoun Vloženo 25. Května Vloženo 25. Května díky za tip. v pátek staženo, přes víkend aktualizace ... vše ok stahoval jsem to asi na 4x. jednou mi to padlo 150 MB před koncem Citovat
100Bubu Vloženo 26. Května Vloženo 26. Května mne sa to predvčerom tiež podarilo ale asi na 10x dneska prebieha aktualizácia ale kratka jazda len 23% tak som nechal bežat radio a zamkol som auto tak uvidime večer či to dobehne alebo či naštartujem. chi chi Citovat
hamoun Vloženo 26. Května Vloženo 26. Května Ono se to za po chvíli uspí. Je to pak potřeba pustit znovu. Ale pak už se nahrávají jen soubory, co se předtím nestihly. Takže to je v pohodě. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.