Květen 23Kvě 23 Taky jsem to tak zkoušel a mapa stále stará.Nevím jestli se to někomu už povedlo.V sevisu mě řekli ať jim tam auto nechám že to budou pozorovat🙂
Květen 23Kvě 23 mam mib2,5 a ide to dokonale. len od včera sa snažím stiahnut najnovšie mapy 410 ale nedari sa mi. aj skušam download manager v chrome ale aj tak sa to zastavi. max som mal 8GB/14
Květen 25Kvě 25 díky za tip. v pátek staženo, přes víkend aktualizace ... vše ok stahoval jsem to asi na 4x. jednou mi to padlo 150 MB před koncem
Květen 26Kvě 26 mne sa to predvčerom tiež podarilo ale asi na 10x dneska prebieha aktualizácia ale kratka jazda len 23% tak som nechal bežat radio a zamkol som auto tak uvidime večer či to dobehne alebo či naštartujem. chi chi
Květen 26Kvě 26 Ono se to za po chvíli uspí. Je to pak potřeba pustit znovu. Ale pak už se nahrávají jen soubory, co se předtím nestihly. Takže to je v pohodě.
Červenec 29Čvc 29 Prosím o info ohledně verze nejaktuálnější map ( číslo navigační databáze v informaci o systému ) na MIB.3 Columbus.
Červenec 29Čvc 29 Ještě otázka - průběh aktualizace map se vám nějak zobrazil? ( kolik zbývá, popř % ) Děkuji za odpověď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.