Publikováno Červenec 13, 20205 r Dobrý den, prosím o radu jak udělat, aby se nezobrazovala hláška o účtu na obrazovce při každém nastartování. Hláška se musí odklepnout, jinak tam bude (déle než 5 minut sem to nevydržel). Díky
Červenec 14, 20205 r před 23 hodinami, milanovnik napsal: Dobrý den, prosím o radu jak udělat, aby se nezobrazovala hláška o účtu na obrazovce při každém nastartování. Hláška se musí odklepnout, jinak tam bude (déle než 5 minut sem to nevydržel). Díky Zdravím .. já jsem zrušil celé slavné škoda connect, vymazal uživatele aby tam byl jenom Host a je pokoj. Po nastartování - až se to "vzpamatuje" - to samo skočí na home obrazovku. Nejsme proti pokroku, ale potřeby v autě jsou přece jenom jiné než ty v kanceláři u PC :O)). Už jsem celou tu jejich nedodělanou chloubu nemohl vystát. Auto je pořád on-line i tak, takže mne to vůbec netrápí. Skoda connect aplikace už taky nezabírá paměť v mobilu :o))
Prosinec 9, 20231 r na scale 2020 pokial som to ja neodklikol to nezmizlo . na kamiqoch 2023 mi to po par sekundach zmizne same
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.