milanovnik Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Dobrý den, prosím o radu jak udělat, aby se nezobrazovala hláška o účtu na obrazovce při každém nastartování. Hláška se musí odklepnout, jinak tam bude (déle než 5 minut sem to nevydržel). Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Dobrá poznámka aj mne to lezie krkom už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LHAJ Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 před 23 hodinami, milanovnik napsal: Dobrý den, prosím o radu jak udělat, aby se nezobrazovala hláška o účtu na obrazovce při každém nastartování. Hláška se musí odklepnout, jinak tam bude (déle než 5 minut sem to nevydržel). Díky Zdravím .. já jsem zrušil celé slavné škoda connect, vymazal uživatele aby tam byl jenom Host a je pokoj. Po nastartování - až se to "vzpamatuje" - to samo skočí na home obrazovku. Nejsme proti pokroku, ale potřeby v autě jsou přece jenom jiné než ty v kanceláři u PC :O)). Už jsem celou tu jejich nedodělanou chloubu nemohl vystát. Auto je pořád on-line i tak, takže mne to vůbec netrápí. Skoda connect aplikace už taky nezabírá paměť v mobilu :o)) 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Skuste zrusit personalizaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 @Patrik1971Jak si to myslel ? Kódováním ? Případně napiš prosím postup. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Já mám tedy Bolero MR2022 a tam jen naskočí uživatel a hned samo zmizne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 na scale 2020 pokial som to ja neodklikol to nezmizlo . na kamiqoch 2023 mi to po par sekundach zmizne same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.