matelkoxxl Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 Zdravim machri. Najde sa tu nejaky, ktory by mi vedel povedat, aky vraj kapacitor je oznaceny na fotke? Som rozoberal kluc a tu kovovu poistku som nezatlacil celkom do vnutra a tym ako som ho potom nasilu otvaral sa ten kovovy valcek zohol smerom k plosnemu spoju a oddrbal mi tuto suciastku. Bol som v radioamateri a tam mi povedali, ze to je kapacitor, ale aku hodnotu ma mat nevedia. Ze to treba merak za 60 eur a take... Vdaka kazdemu za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 (editace) Ale ten kondenzátor máš odpálený? Veď si ho iba odtrhol. Ak máš pájku, tak ho pripájkuj naspäť. Teda ak máš ešte plôšky na plošáku. Editováno: 15. Červenec 2020, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 16. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 no toto je fotka z nahradneho kluca, tam je to OK. tamten mi musel niekde vypadnut ked som ho rozoberal, cize ho ani nemam... preto potrebujem zistit, aky mam kupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 25. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2020 No nechcu Tě strašit, ale bez vypájení a následného změření to asi nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik813 Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Je to 620nf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 2. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Super,dakujem. Pisal som ti aj spravu. Inac nasiel si niekde ten kondenzator? lebo u nas v KE v takom velkom elektre a nemaju ho a objednavat vraj vedia iba po 1000 ks a to sa im neoplati... tak skusam po nete, no nejako som na takuto hodnotu nenarazil este. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.