64bit Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Dobrý den, mám problém se svojí 1.9 SDI. Při jízdě na studeném motoru pocituji skubani okolo 1900-2000 otáček. Další problém je, že při vypnutí motoru se celé auto oklepe. Vydedukoval jsem, že by to mohla dělat klapka, u které jsem zjistil že se zřejmě nehybe tak jak by měla (zůstává neustále otevrena), navíc v první poloze klíčku bzuci a cvaka. Zkoušel jsem vyčistit čistícím sprejem, nepomohlo. Chci se tedy zeptat zda mám vůbec chodit na diag zkoušet nastavovat nebo jestli je klapka KO. Děkuji. VID_20200715_172216.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TKTDi Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Zdravím, vyřešil jste nějak závadu? Taky mě ta klapka zlobí a nevím, jestli je problém v klapce nebo v elektrice co k ní vede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
64bit Vloženo 19. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Zdravím, nevyřesil 😂😂 nechal jsem to jak to je, neměl jsem na to čas. Ale pořídil jsem diagnostiku, tak zkusím kouknout přes to.. Každopádně jsem se ptal známých a shodli jsme se na tomhle bude klapka v háji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TKTDi Vloženo 1. Únor 2021 Sdílet Vloženo 1. Únor 2021 V 19. 12. 2020 na 18:27, 64bit napsal: Zdravím, nevyřesil 😂😂 nechal jsem to jak to je, neměl jsem na to čas. Ale pořídil jsem diagnostiku, tak zkusím kouknout přes to.. Každopádně jsem se ptal známých a shodli jsme se na tomhle bude klapka v háji.. Zdravím a nemůže být problém jen v přívodní kabeláži k té klapce? Jde to nějak proměřit? Mám s tou klapkou taky problémy, ale nejprve bych chtěl zjistit, jestli není problém třeba jen kabelu než koupím jinou klapku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.