auckland Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Ahoj všem, mám nejspíše vadný jeden PDC snímač na předním nárazníku (Superb 2), ten blíže k SPZ. Signalizuje stále překážku - i vizuálně na Boleru. Dostanu se nějakým fíglem ke snímači, bez sundání nárazníku? Co jsem včera koukal, tak spodem i přes mlhovku to moc nejde, snímač (respektive skoro celý předek nárazníku), je ještě v nějakém "polystyrenu"... Máte zkušenosti, jak jednoduše vyndat a vyměnit kus za kus? Díky za každou radu a pokud to tady je, omlouvám se ,ale nenašel jsem... :) David. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Ja mozem povedat, ze som to nedokazal bez naraznika. A to som si spravil dost veci a dostal sa kadejako vselikde :D a ver mi, ten cas straveny nervami a stazenym pristupom fakt nestoji za tie povolene sroby, ked das doel cely naraznik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auckland Vloženo 7. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Tomu docela rozumím.. Takže přestanu vymyslet a sundam ho... Snad v sundání nárazníku a opětovném nasazení nebude žádný zádrhel... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auckland Vloženo 7. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2020 (editace) Tak po výměně vadného čidla, začala zlobit čidla 3 (včetně vyměněného)...zatím jsem to nepřipojil na diagnostiku, ale i tak napadá vás někoho, proč? Doplním, že před autem není žádná překážka a stejnak to takhle signalizuje...Nebo je zapotřebí nějak nakódovat, případně jen vymazat sporadické chyby? WhatsApp Video 2020-09-07 at 08.37.16.mp4 Editováno: 7. Září 2020, autor: auckland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steversonix Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Možná to bude znít blbě, ale zkus ty čidla pořádně očistit... mně takhle blbnulo jedno čidlo a zjistil jsem (nechápu, jak se to tam dostalo), že do té miniaturní mezirky v plastu čidla trčel psí chlup.... očistil jsem, a bylo po problému... Přeju ti, aby to u tebe bylo jen něco podobného :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.