auckland Vloženo 7. Srpen 2020 Vloženo 7. Srpen 2020 Ahoj všem, mám nejspíše vadný jeden PDC snímač na předním nárazníku (Superb 2), ten blíže k SPZ. Signalizuje stále překážku - i vizuálně na Boleru. Dostanu se nějakým fíglem ke snímači, bez sundání nárazníku? Co jsem včera koukal, tak spodem i přes mlhovku to moc nejde, snímač (respektive skoro celý předek nárazníku), je ještě v nějakém "polystyrenu"... Máte zkušenosti, jak jednoduše vyndat a vyměnit kus za kus? Díky za každou radu a pokud to tady je, omlouvám se ,ale nenašel jsem... :) David. Citovat
Martttin Vloženo 7. Srpen 2020 Vloženo 7. Srpen 2020 Ja mozem povedat, ze som to nedokazal bez naraznika. A to som si spravil dost veci a dostal sa kadejako vselikde :D a ver mi, ten cas straveny nervami a stazenym pristupom fakt nestoji za tie povolene sroby, ked das doel cely naraznik :D Citovat
auckland Vloženo 7. Srpen 2020 Autor Vloženo 7. Srpen 2020 Tomu docela rozumím.. Takže přestanu vymyslet a sundam ho... Snad v sundání nárazníku a opětovném nasazení nebude žádný zádrhel... ? Citovat
auckland Vloženo 7. Září 2020 Autor Vloženo 7. Září 2020 (editace) Tak po výměně vadného čidla, začala zlobit čidla 3 (včetně vyměněného)...zatím jsem to nepřipojil na diagnostiku, ale i tak napadá vás někoho, proč? Doplním, že před autem není žádná překážka a stejnak to takhle signalizuje...Nebo je zapotřebí nějak nakódovat, případně jen vymazat sporadické chyby? WhatsApp Video 2020-09-07 at 08.37.16.mp4 Editováno: 7. Září 2020, autor: auckland Citovat
Steversonix Vloženo 10. Září 2020 Vloženo 10. Září 2020 Možná to bude znít blbě, ale zkus ty čidla pořádně očistit... mně takhle blbnulo jedno čidlo a zjistil jsem (nechápu, jak se to tam dostalo), že do té miniaturní mezirky v plastu čidla trčel psí chlup.... očistil jsem, a bylo po problému... Přeju ti, aby to u tebe bylo jen něco podobného :D Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.