vinklec Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 (editace) Dobrý den, trápím s nepravidelným výpadkem výkonu motoru během jízdy. Při sešlapnutem plynovem pedalu z niceho nic dojde k vypadku vykonu.Motor prestane tahnout.Při reakci plynovým pedálem (pustim ho a opet přidám) opět běží. Závada se vyskytne nepravidelne při dennodenním ježdění. Můžete mi prosím někdo poradit na co se zaměřit? V paměti zavad zadna porucha neni zapsana.Děkuji. jedna se o motor 1,9Tdi BLS najeto 356tis km Editováno: 11. Srpen 2020, autor: vinklec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommynmt Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 Zjistil jste co to je ? Stává se mi to samé díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Také si mi to stává,zjistili jste čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 palivový čerpadlo v nádrži, musí tlakovat, pokud je přidřené nedává tolik kolik má. jedna z příčin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 Tak myslíš začít čerpadlem v nádrži ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 16. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2021 diagnostika by měla ukázat kolik barů dává, pokud dává málo, může to být příčina. hodnoty v barech musíš vystudovat. Je tam sítko může být ucpané... atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bredy Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 Tak dnes se natrvalo rozsvítila kontrolka motoru,chyba P0471 a P2453 může to souviset nebo je to náhoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.