Vladimír Bugár Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 ahoj... niekedy mi nezaradi spiatocku, rychlost tam nedocvakne, chybaju tomu dva, tri milimetre... som sa aj v servise na to pytal a tam mi povedali, ze spiatocka nema synchrony... ale mne nejde o to, ze to ide cez zuby, aj to sa mi uz stalo, ale ze ju nezaradi... chyba tomu to "docvaknutie"... staci dat paku milimeter doprava a tam ako keby cez "schodik" sa rychlost zaradi... ma s tym niekto problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 Úplně stejný problém jsem potkal u Citiga. A ne u jednoho, dokonce se mi to stává i u Berlinga. Řekl bych, že je relativně normální věc. Obvykle jen stačí pustit spojku do lehkého záběru, zatímco tam lehce tlačíš zpátečku a hned tam zapadne sama. Možná to není ideální řešení pro převodovku ale je to rychlý a funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 18. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 ja ju "vyradim" a zaradim ju este raz, ona zvykne na dalsi pokus zapadnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.