Pilad Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Myslel jsem si že když zapomenu zamknout auto a vzdálím se od něj že se automaticky po nějaké době zamkne. Funguje jen to že když auto odemknu a neotevřu dveře samo se zamkne. Jde to nějak nastavit aby se automaticky zamklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Ak máš kessy, dá sa nakódovať, aby ti po zavretí dverí hneď zamklo. Avšak ak nie sú aj zadné kľučky s kessy, môže to byť otravné. Neviem ako je na tom Kamiq, či má kessy kľučky aj vzadu... https://www.youtube.com/watch?v=fi6T_qlNqH8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhr Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 (editace) Mám dokódováno, kessy kliky jen vpředu, chová se to tak jak na videu. Nevýhodou je, že se přestanou sklápět venkovní zrcátka - přežiju, neměl jsem je na předchozích autech, tak mi to nevadí. Kamiq Style. Editováno: 22. Srpen 2020, autor: michalhr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.