Publikováno Srpen 27, 20205 r Ahoj, mám takový problém. Po výměně předních brzd jsem si všiml zpomalování auta z kopce. Nejprve zpomalovalo, teď po 500km spíše udržuje rychlost. Mám pocit, že tolik netáhne, ale to je nejspíše jen můj pocit. Jelikož jsem musel nechat vyměnit dorazy na tlumičích, při jednom jsem si nechal obě nápravy pročistit a promazat. I když jsem žádné přehřívání kotoučů nezaznamenal, jistota je jistota. Při zvednutém autě se kola protáčí bez problému. Brzdama to nejspíš teda není, po čem jít? Jedná se o CFHC s DSG. DPF, EGR, nebo něco v DSG? Na netu jsem nic nenašel. Díky.
Srpen 27, 20205 r Po takychto ukonoch sa robi geometria.kludne mozes mat kolesa mimo a ked su v lufte nic nepoznas.
Srpen 31, 20205 r Autor Taky mě to napadlo, každopádně si nemyslím, že by geometrie měla takový vliv, aby dokázala takto zpomalit auto.
Září 10, 20204 r Autor Geometrie OK Diagnostika OK Uvažoval jsem, že jsou zatuhlé písty ve třmenu, každopádně všechny brzdy jsou po jízdě stejně horké. Mechanik neví, já také ne, nějaký nápad po čem jít?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.