Tomas666 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Kecá mi palubní počítač, spotřeba,tak o půl až o litr, což by se dalo asi i snést,na to nijak zvlášť nehledím,jen jsem to počítal podle tankování po asi 5ti nádržích a každou zvlášť. Dlouhodobá o cca 0.5l ukazuje míň a tankování cca 0.5l az 1l na jedné nádrži . Dál ukazuje míň venkovní teplota a to o cca 2-4 stupně. A to mne teda štve, páč vylezu z auta je hyc jak kráva ikdyž to ukazuje 25stupňů. Dá se to nějak řešit třeba korekci v budíkách? Jedná se o OIII 2013 1.4 TSI s černobílým maxidotem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J_V Vloženo 14. Září 2020 Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Vyresil jsi to nejak? ja mam odchylku PP jen o 0,3l/100km ale rekl bych celkem presne a stabilne teplotu jsem nemeril o kolik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 14. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2020 Zatím nevyřešil. Ten PP mně ani tak netrápí. Ale ta teplota jo a zvažuju vyměnit snímač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anaf Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 Ahoj, toto lze efektivně řešit pomocí Caristy. Já měl odchylku - 8 procent. Takže jsem v Caristě nastavil udaj na 108 procent a budíky ukazují přesněji; teda, pokud se zrovna spotřeba nenuluje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.