Tomas666 Vloženo 28. Srpen 2020 Vloženo 28. Srpen 2020 Kecá mi palubní počítač, spotřeba,tak o půl až o litr, což by se dalo asi i snést,na to nijak zvlášť nehledím,jen jsem to počítal podle tankování po asi 5ti nádržích a každou zvlášť. Dlouhodobá o cca 0.5l ukazuje míň a tankování cca 0.5l az 1l na jedné nádrži . Dál ukazuje míň venkovní teplota a to o cca 2-4 stupně. A to mne teda štve, páč vylezu z auta je hyc jak kráva ikdyž to ukazuje 25stupňů. Dá se to nějak řešit třeba korekci v budíkách? Jedná se o OIII 2013 1.4 TSI s černobílým maxidotem. Citovat
J_V Vloženo 14. Září 2020 Vloženo 14. Září 2020 Vyresil jsi to nejak? ja mam odchylku PP jen o 0,3l/100km ale rekl bych celkem presne a stabilne teplotu jsem nemeril o kolik :D Citovat
Tomas666 Vloženo 14. Září 2020 Autor Vloženo 14. Září 2020 Zatím nevyřešil. Ten PP mně ani tak netrápí. Ale ta teplota jo a zvažuju vyměnit snímač Citovat
Anaf Vloženo 5. Listopad 2020 Vloženo 5. Listopad 2020 Ahoj, toto lze efektivně řešit pomocí Caristy. Já měl odchylku - 8 procent. Takže jsem v Caristě nastavil udaj na 108 procent a budíky ukazují přesněji; teda, pokud se zrovna spotřeba nenuluje :-( Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.