superlovo Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 (editace) Ahoj, mám najeto celkem dost , ale docela na starejch autech. K je moje první nový a tak bych se chtěl poradit. Přečetl jsem co šlo o karbonovaní a škodlivém podtáčení tohohle našeho motůrku ale nikdo moc neřeší jakej výkon v danou chvíli motor musí vyvinout. Takže se chci optat úplná rovina 6tka man. bez zátěže 1 max 2 lidi 1800 - 1900 ot. je to ok, nebo radši podřadit. Na mý každodenní trase je takovejch úseků několik kdy to tak vychází ať již na 6 5 nebo 4ku. Díky za každou reakci.. Editováno: 1. Září 2020, autor: superlovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Kupuj aditivovaný benzín a nemusíš mít strach o karbonizaci. Jezdí tady u nás Rapid se stejným motorem a manuální převodovkou, má najeto přes 200 tisíc, bez jediného problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Samozřejmě podřadit, ta 6 je k ničemu když nejezdíš tam kde si ji užiješ, ale stále tady čtu čím víc qvaltů tím víc auto. Jsem stará konzerva co taky přešla na starý kolena na litr a byl to boj, ale mám jen 5q rapida a nebojím se ho točit i bez super paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Za mě v situaci co píšeš klidně tu 6. Na co to točit... pokud bys potřeboval zrychlovat nebo přišel kopec tak podřazovat. Hlavně nepodtáčet, ale 2tis otáček bez zátěže na rovině není podtáčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Ahoj, jak už psali pánové výše, tak aditivovanej benzín je základ a když občas "vymeteš pavučiny", tak děláš dost proti karbonizaci. Na 6. RS je těch 1 800 - 1 900 docela obstojné, raději ne míň, zvlášť když budeš potřebovat prudce zrychlovat. Na 4. a 5. raději jen 2 000 a výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Ja mám automat a nenarobím nič s tým. Musím jazdiť ako on chce alebo dať S ko inak sa nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.