Tazi1 Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Dobrý den, dokáže mi prosím někdo poradit. Samsung přestal nabízet certifikáty mirrollink, dá se někde jinde stáhnout, abych mohl v autě Škoda Kodiaq používat navigaci Sygic. Mám stažený AA, ale ta nepodporuje Sygic. Děkuji za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 (editace) Mám to udělané podle postupu popsaného tady: https://drive.google.com/drive/folders/1lATmd-ixP5GsFfE2AStXDx9snYRqt0yP , ale stejně to nepoužívám, Waze mně přijde jako lepší navigace. Navíc mám držák na mobil od Broditu hned vedle displeje rádia a je takřka stejně velký, takže to pro mě nakonec ani nemělo logiku. Editováno: 1. Září 2020, autor: Karel Bůna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.