luke95 Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února (editace) V 2. 12. 2024 na 12:20, h2o napsal: Proč tam dávat bez samobrždění a přijít o tu pomoc při vyparkování, nikdy nevíš kdy se to bude hodit. Dej tam takovou jaká tam patří, a nech to dodělat někoho kdo tomu rozumí a budeš mít klid. Rozšířit @h2oTeď jsi mě h2o docela navnadil, když mám origo přední a zadní senzory O3 rs 2017, tak aby mi to samozabrzdilo, tak by mi stačilo pouze vyměnit jednotku ?? Díky za info. Editováno: 16. Února, autor: luke95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února Není to tak jednoduché tohle jde jen v případě že už tam taková jednotka byla. Je tam více úprav a kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke95 Vloženo 18. Února Sdílet Vloženo 18. Února @h2o no, šlo mi o to, že kdyby to byla jen jednotka a kódování, tak bych do toho šel, ale s dalšími úpravami mě to nějak nebere. Škoda, alespoň by to byla jistota, když si auto půjčí manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.