Expl1cit Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Zdravím, včera se mi rozsvítila žlutá olejnička - dolil jsem litr a dle měrky vše OK, akorát i po dolití to pořád svítí když nastartuju, zjistil jsem podle maxidotu, že mám špatný spínač kapoty a neukazuje se mi tím pádem otevřená kapota. Zkusím se nějak pošťourat v mikrospínači, ale spíš mě štve ta kontrolka oleje po zapnutí zapalování, než ten vadný spínač kapoty. Mám tedy dotaz, zda se to dá vyřešit i nějak jinak, aby mi ta kontrolka po tom zapnutí zapalování nesvítila? A svítila by případně až tehdy, když by byla zase nízká hladina oleje? Může pomoct třeba odpojit a zapojit baterii? Díky za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Nepomoze ta baterka.Jediny spravny postup je ked sa rosvieti zlta kontrolka podrzat mikrospinac v otvirenej polohe doliat olej zase podrzat mikrospinac v zavretej polohe. RJ musi vidiet ze kapota bola otvorena snimac ma hladinnu vyssiu a tak kapota zavreta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Expl1cit Vloženo 16. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2020 (editace) Takže bych musel za každou cenu dolívat olej jo? Obyčejné podržení v otevřené a následně v uzavřené poloze by nestačilo? :/ Protože čidlo snímače hladiny oleje funguje normálně, jde opravdu jen o tu kapotu. Editováno: 16. Září 2020, autor: Expl1cit Doslov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Ak nesplnis tie tri podmienky kontrolka zhasne na skusobnych 100km.jasne ze nemusis dolievat zakazdym no toto su podmienky na zhasnutie kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Expl1cit Vloženo 16. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2020 No příští sobotu mám domluvený olejový servis, tudíž teď to popřežívat a po těch 100km to vždycky podržet a potom při výměně celého oleje zase podržet mikrospínač a budu mít tím pádem klid až do doby, kdy zase klesne hladina oleje pod určitou hladinu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Expl1cit Vloženo 16. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Tak jsem se s tím večer zkusil pohrát a zjistil jsem, že pokud zámek kapoty otevřu přes šroubovák ručně (prostě šroubovákem povolím západku) tak mi to ukazuje normálně otevřenou kapotu. Neznamená to tedy spíš to, že spínač je v pohodě, ale problém bude se zámkem kapoty? Že by třeba zámek špatně doléhal na ten mikrospínač? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.