danone Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Hmmm tak sa ospravedlnujem nevedel som ze sa to tu uz riesilo iba som z toho bol zarazeny tak som sa chcel podelit o zarazenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Hmmm tak sa ospravedlnujem nevedel som ze sa to tu uz riesilo iba som z toho bol zarazeny tak som sa chcel podelit o zarazenie Jsem svuj predchozi prispevek myslel ponekud ironicky .... Dááááááááávno vyresene v roce 2004 je v podstate nedavno !!! Na 100% jezdi mraky lidi co netusi, ze jejich DFL je na hov*o. Taky jsem zadny clanek nenalezl a jsem rad, ze se to tady "opet" otevrelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Po téhle Defend Lock blamáži s vložkama zámků, už asi budu příště volit jiného výrobce! Defend Lock věděl o snadné překonatelnosti a ani se nesnažil kontaktovat registrované zákazníky a aspoň je na to upozornit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Po téhle Defend Lock blamáži s vložkama zámků, už asi budu příště volit jiného výrobce! Defend Lock věděl o snadné překonatelnosti a ani se nesnažil kontaktovat registrované zákazníky a aspoň je na to upozornit! Přesně, o to tu jde, že se na to vykašlali a prodávali šmejdy i v době co věděli o problému. Od takové firmy bych nic nechtěl ani zadarmo a to i když problém odstraní, na takové triky jsem háklivý Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.