danone Vloženo 15. Prosinec 2006 Vloženo 15. Prosinec 2006 Hmmm tak sa ospravedlnujem nevedel som ze sa to tu uz riesilo iba som z toho bol zarazeny tak som sa chcel podelit o zarazenie Citovat
vlabar Vloženo 15. Prosinec 2006 Vloženo 15. Prosinec 2006 Hmmm tak sa ospravedlnujem nevedel som ze sa to tu uz riesilo iba som z toho bol zarazeny tak som sa chcel podelit o zarazenie Jsem svuj predchozi prispevek myslel ponekud ironicky .... Dááááááááávno vyresene v roce 2004 je v podstate nedavno !!! Na 100% jezdi mraky lidi co netusi, ze jejich DFL je na hov*o. Taky jsem zadny clanek nenalezl a jsem rad, ze se to tady "opet" otevrelo. Citovat
Fido Vloženo 17. Prosinec 2006 Vloženo 17. Prosinec 2006 Po téhle Defend Lock blamáži s vložkama zámků, už asi budu příště volit jiného výrobce! Defend Lock věděl o snadné překonatelnosti a ani se nesnažil kontaktovat registrované zákazníky a aspoň je na to upozornit! Citovat
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Vloženo 17. Prosinec 2006 (editace) Po téhle Defend Lock blamáži s vložkama zámků, už asi budu příště volit jiného výrobce! Defend Lock věděl o snadné překonatelnosti a ani se nesnažil kontaktovat registrované zákazníky a aspoň je na to upozornit! Přesně, o to tu jde, že se na to vykašlali a prodávali šmejdy i v době co věděli o problému. Od takové firmy bych nic nechtěl ani zadarmo a to i když problém odstraní, na takové triky jsem háklivý Editováno: 17. Prosinec 2006, autor: Peterer Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.