Přejít na obsah

petrdvorax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení petrdvorax

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Když oni se dneska auta nekradou už jenom tím, že s nima odjedou. To přijede odtahovka a auto je fuč. Já žádný zabezpečení proti odcizení nemám, krom koncernovýho imobilizéru a spím klidně. Auto jsem nechal proti odcizení pojistit. Platím ročně 7912 Kč a v tom je zákonné pojištění, pojištění proti odcizení, pojištění proti srážce se svěří, pojištění oken, vandalismus a živelná pohroma . Zabezpečení je super, bez toho klidně spát nemůžeš. Navíc díky tomu dostaneš slevu na to pojištění, o kterém píšeš, takže se ti to vrátí za 2 roky zpátky. Já mám manžetovej zámek u Defend Locku, čili nemusíš se sklánět furt někam dolů, ale máš to hned u řadicí páky. A zamkneš i bez klíče, a tím nezapomeneš zamknout z lenosti a máš to chráněný. Auto se sice odtáhnout dá, ale kvůli tomu přece je Defend Alarm - nebo Defend Locator - sleduješ auto pomocí svýho mobilu nebo dispečingu. Mít Octavku je dokonalý, nenechám si ji ukrást přece sotva mi ji přivezli domů. Mrknul jsem se na zvoltezabezpeceni.cz a tam maj slevy a bonusy jak blázen. Jojo pokud na to máš. Ale i satelitní hlídání se dá překonat A slevu na pojištění jsem dostal i bez Defend Locku. Jenom musíš vědět za kým jít ohledně pojistky. Raději nám představ svoje autí, když už jsi to dal do téma Vaše Octavia Je to diesel v automatu. Lidi mi automat vymlouvali, ale já na něj nedám dopustit. Hele jen k výbavě - klimoška s uhlíkovým filtrem, černá barva, autoradio s mp3 a 6 cédesama, zámek řadicí páky Defend Lock, vyhřívaná sedadla a spousta takových blbůstek - el. stahovací okýnka, vyhřívaná zrcátka a ostřikovači, airbagy i na bocích, tempomat, čidla parkování vzadu, ovládané sedadlo el. s pamětí, zásuvka 230 V, takže na noťas a tiskárničku ideal, no prostě bomba. Jinak fotečku ještě nemám, mám ji jen krátce, ale snad se mi podaří přiložit normal fotku Octavia
  2. V dnešní době už jde obejít absolutně bez problému a rychle. Jo, to je pravda, Construct je šílenost - neprošli totiž vůbec vývojem proti novým metodám překonání, furt spolíhaj že to nikdo netuší, a že je škodovka furt tlačí, ale sranda by škodovku přešla, kdyby se podívali na nové video Constructu
  3. Hele mám nápad - celkem dost dobrý, ne až tak drahý a spolehlivý je zabezpečení Defend - ty maj snad úplně všechno, co si lze představit a teď maj i nějaký bonusový akce. Maj zámek řadicí páky Defend Lock - ten určitě znáš, pak maj zabezpečení kufru a kapoty, takže se či nedostanou ani do motoru, pak můžeš sledovat auto po internetu a po mobilu přes satelit - Defend Locator, taky jako elektronická kniha jízd, když chceš. A je to lepší než Sherlog, protože s Defend Locatorem ti to neukradnou, Sherlog ti to možná najde teprve, až ti to ukradnou. No a pak maj i zámek nákladového prostoru - pro tiráky nebo nákladní auta. Koukal jsem teď na jejich bonusový akce a jdu do Defend Locku a Defend Hooku, maj to všechno na www.zvoltezabezpeceni.cz. To je docela dobrý, protože tam jsem jenom zadal že mám auto Škoda Octavia, typ auta a našlo mi to všechno už samo, včetně fotek a co maji za slevy a bonusy.
  4. Já bych vsadil spíš na Defend Locator, to je celkem i lepší satelitní zabezpečení než Sherlog. Můžeš to sledovat na mobilu, po internetu, daj ti zámek řadicí páky Defend Lock zadarmo a hromadu dalších věcí - třeba teď maj super bonusový akce, byl jsem na www.zvoltezabezpeceni.cz a nestačil jsem si prohlížet, asi půjdu ještě taky do Defend Hooku (zamkne kufr i kapotu).
  5. Taky si myslím, Defend Lock je naprosto dokonalej, snadno zamkneš i bez klíče.
  6. Když oni se dneska auta nekradou už jenom tím, že s nima odjedou. To přijede odtahovka a auto je fuč. Já žádný zabezpečení proti odcizení nemám, krom koncernovýho imobilizéru a spím klidně. Auto jsem nechal proti odcizení pojistit. Platím ročně 7912 Kč a v tom je zákonné pojištění, pojištění proti odcizení, pojištění proti srážce se svěří, pojištění oken, vandalismus a živelná pohroma . Zabezpečení je super, bez toho klidně spát nemůžeš. Navíc díky tomu dostaneš slevu na to pojištění, o kterém píšeš, takže se ti to vrátí za 2 roky zpátky. Já mám manžetovej zámek u Defend Locku, čili nemusíš se sklánět furt někam dolů, ale máš to hned u řadicí páky. A zamkneš i bez klíče, a tím nezapomeneš zamknout z lenosti a máš to chráněný. Auto se sice odtáhnout dá, ale kvůli tomu přece je Defend Alarm - nebo Defend Locator - sleduješ auto pomocí svýho mobilu nebo dispečingu. Mít Octavku je dokonalý, nenechám si ji ukrást přece sotva mi ji přivezli domů. Mrknul jsem se na zvoltezabezpeceni.cz a tam maj slevy a bonusy jak blázen.
  7. Hele teď jsem si do nové Octavky (se super výbavou se musím pochlubit, černá barvička) dal i zabezpečení Defend Lock, no to je bomba - zamkneš bez klíče, dali mi k tomu Defend Garanci zadarmo a ještě mám slevu na zámek kapoty a kufru Defend Hook. Normálně stačilo tam k nim si vybrat bonusy na www.zvoltezabezpeceni.cz. Hele Octavka nová, úplně bez chyby, skoro se s ní bojím parkovat před barákem, ale teď už je to v klídku, nikdo s ní ani ujet nemůže, když mám Defend.
  8. Mám ho taky, jen je to docela těžkej klump, takže mám pravačku slušně vytrénovanou a párkrát jsem už při přesunu zámku za přední sedačky málem rozbil ústa skoroženě Obvykle to funguje tak, že když někam dorazím a nepospíchám, mám zamčeno za 2 vteřiny a když pospíchám, crcám se s tím minutu grrrrrr. Ale jinak doporučuju Já vím jen jedno, i když mám Construct+Bullock+pojistku+nějaký alarm přes mobil, tak pokud to auto budou chtít lapkové, tak si ho vemou a nic je nezastaví, i kdych v tom autě spal Tohle je dobré si pamatovat tak tak... bohužel... když ti s tím neodjedou, tak ti ho alespoň rozflákají... Když máš Defend Garanci, tak ne... To je pohoda jak blázen.
  9. Jestli nejsi slepý, tak vidíš, že to je starý jak metuzalém, a dávno nepravdivý. Tu zámkovou vložku nikdo už roky nepoužívá. Dnes maj vymakaný systémy, používám Defend Lock - Pin Lock a tam se mi teda nikdo nedostal, a že to už zkoušeli profíci.
  10. To je blbost! Je statisticky dokázaný, že neumí zamknout všechny auta, po pár hodinách se to ve velkém procentu případů rozsype nebo zablokuje a nemůžeš odjet. Maj to hrozně nedokonalý a nevyzkoušený. Každá elektronika auta je totiž jiná (i ve výrobě na pásu se liší kus od kusu) a s tím oni neumí pracovat, natož pak na to dát záruku. Znám lepší zamykače řadicí páky. (Jo Defend Lock se zamyká bez klíče), ale automatický zamykání řadicí páky teď představili na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu - Defend Matic, už to prý je i u nás v ČR.
  11. Já teda mám Defend Lock a jsem naprosto spokojenej, nemůže snad pro Škodu Octavii být nic lepšího. Jednoduše zamkneš bez klíče, zámková vložka se překonat nedá - to je vyzkoušený od profi zloděje, kterej nám to chtěl ukrást a raději pak utekl, a k tomu mám Defend Hook - takže ani do motoru a kufru se mi nikdo nedostane, čili auto neukradnutelný. Ale mám známýho, ten v srpnu koupil úplně novou Fabii a měl tam Construct, no a hned ráno, co to koupil, ještě nevyřízený všechny papíry, bylo auto pryč a kus Constructu leželo na parkovišti před barákem. Construct je teda peknej šmejd. Nepřál bych nikomu slyšet, jak známý na Construct nadával...
×
×
  • Vytvořit nový...