Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, pořídil jsem Superba. Výroba 10/2017, 2.0tdi, 110kw, 92k najeto, manuál a mám takový problém, třeba je to normální, nevím. Nikdy předtím jsem nafťáka neměl. Nicméně, co se děje - při řazení rychlosti je při mačkání spojky cítit, že tam jakoby něco dře, lehce vibruje, nevím jak to správně popsat. Zkrátka se mi zdá, že při mačkání pedálu tam je něco co být nemá. Nejvíce citelné to je mezi 1. a 2. převodem, mezi 2. a 3. už méně a mezi 4. a 5. + 5. a 6. vůbec. 

Nesetkal se s tím někdo? Nebo nevíte co by to mohlo být? Diagnostika nic nehlásí, na STK bez problémů, tak nevím co s tím, ale kazí mi to radost z nově pořízeného auta.. :-) 

Díky za každý nápad, radu.

Upraveno od eres94
DOplnění

Nebyl to taxik? Dvouhmota? Pri pridani plynu na neutral citelna zmena? Studeny / teply rozdil?

Upraveno od embino

• Autor

Byl to rok taxík :-D, hale na neutrálu, když mačkám spojku, tak se nic neděje, není nic cítit. Jak myslíš při přidání plynu na neutrál? Co to má, nemá dělat? Děkuji

• Autor

Neporadí někdo? :-D

já měl  podobné projevy , které později vyústili ve výměnu dvouhmoty+spojky. Byla to natfa, ale ne koncern. Raději nechat zkontrolovat v nějakém ověřeném servisu.

• Autor

Ahoj, děkuji za zprávu. Nemáš nějaký servis v Praze, nebo okolí, kde by se na to mohli podívat? :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.