mirekw Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Zdravím vozíte někdo 29" horské kolo v kufru s vyndaným předním kolem a spuštěnou sedlovkou nastojato? Délka je od zadního kola po vidli 164 cm . V octavii combi vleze v pohodě - a karoq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Vozím, Je to teda 29" XC full se 100mm zdvihu. Sklopím opěráky, zasunu sedlovku a vyndám přední kolo. Bicykl tam dám tak, že nohy vidlice položím na tu krátkou část sedáku, co vyčnívá pod opěrákem (nutno podložit, aby se nezničilo čalounění. Kolo je směrem dozadu mírně šikmo. Pokud vezu 2 kola (na každé straně auta jedno), tak se pak celkem změnší nakládací prostor pro další zavazadla (v podstatě už tam dám jen ty dvě přední kola). Naštěstí jsem měl ale hnutí mysli při konfiguraci auta a mám u spolujezdce opěrák zcela sklopný dopředu, tak tam pak tašky naházím ze předu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekw Vloženo 30. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Mám kolo se zvihem 150 mm a asi se výškově nevlezu řidítky za přední sedadla. Nezkoušeli jste někdo kolo do kufru strčit zadním kolem napřed a řidítka by tedy byla u zadního čela kufru. Je to sice možné popruhem zvýšit zanoření (stačení vidlice) ale to je pracné. Děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabca 1 Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Také mě to zajímá,nebyly by nějaké fotografie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabca 1 Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Tak jsem to vyzkoušel,elektrokolo 29palců rozteč nábojů kol 1150mm a po vyndání zadní sedačky (vario flex) vleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekw Vloženo 8. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Tak jsem trochu guglil a našel jsem obrázky jak někdo vozí kola v Karoqu s Varioflexem. Myslím že když obyčejné zadní sedačky sklopím tak se zasunutou sedlovkou do kufru Karogu nacouvám zadním kolem napřed. Takže Karoq pro dva skorodůchodce ujde. Na jednodenní výlety kdy kola mám na dohled vozím kola na nosiči na tažném . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabca 1 Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Kolo jsem měl umístněné zadním kolem směrem k řidiči zkoušel jsem i variantu opačnou a kolo mělo více prostoru, ale vidlice neměla oporu protože základ pod zadní sedačkou je pro toto řešení krátký.Nevím jak je to v případě klasické zadní lavice.Do auta mi vlezou dvě elektrokola a je i dostatek pro případná zavazadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabca 1 Vloženo 9. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2020 Také řešení. bike-rolly: How to - YouTube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shapesy Vloženo 27. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2023 Vozím a ani přední kolo nesundávám. Mám 29 a velikosti L. Kvůli tomu jsem si pořídil Karoq, abych nemusel sundávat předí kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vqvq Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 V S-maxu jsem na to měl montážní kit, u Karoqa nic takového není. Rozměrově to tedy jde (nečekal jsem), ale umíte si představit, co nadělají takhle uložená kola při bouračce? Za mě tedy radši nosič na kouli. Takže opatrně, ať se nic nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasto1981 Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května Rozmyslam o kupe Karoqa. Riesim rovnaky problem. Chcem vzadu vozit dva elektrobajky crussis. Teraz mam Ford C-max a robim to tak, ze vzadu vyberiem dve krajne sedacky a necham tam iba strednu, O tuto strednu sedacku opriem z kazdej strany bajk a stiahnem to gumovymi "gurtnami" /tie lacne s tymi hacikmi/. Na bajkoch davam samozrejme dole predne kolesa a aj sedlovky. No a takto si to nejak predstavujem u Karoqa. Samozrejme by mal mat vzadu sedadla varioflex. Myslite, ze by to slo pri karoqu rovnako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 28. Května Sdílet Vloženo 28. Května no ja nevim, jeslti je Karoq nejvhodnejsi auto na prevazeni kol uvnitr. je to fakt dost maly auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.