Přejít na obsah

Řazení vs otáčky 1,4 TDI 51Kw

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

rád bych se zeptal, při kolika otáčkách s touto motorizací řadíte.

Fabia 1, 1,4 TDI 51kw, Hatchback 2007

S autem jsem najel přibližně 400km a stále nemůžu pořádně vychytat ani rozjezd z N na 1, snažím se točit do 1 500 až 2 000 a pak začnu pouštět spojku ale vždy mi auto "zadrní" a není to hladké ba naopak nepříjemné. Zároveň bych se i zeptal při kolika ot. přibližně řadíte? ... Já to tahám do +- 2 500 ot./min a pak řadím. Při pomalejším provozu pak jezdím i na 1 400 až 1700 ot./min.

Měl jsem jedničkovou Octavii 1,6 55kw (benzín) nebo párkrát půjčené Exeo 2L 110kw (TDI), ale s řazením a rozjížděním jsem takový problém nikdy neměl... vždy mi trvalo pár desítek kilometrů než jsem to vychytal.

Děkuji a přeji hezký den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako to musíš cítit sám, někdy za jeden den obsloužím i několik škodovek s motory od 1.0tsi se kterým jsem měl jako stará konzerva největší problém, přes 1.2htp, 1.6 po 2.0 v benzínu a do toho ještě nějaká ta nafta, vždy je to o citu a zvyku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk změnil název na Řazení vs otáčky 1,4 TDI 51Kw

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...