Ignác Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Chci se zeptat jestli někdo necháváte před zimou čas od času vystříkat dutiny. Četl jsem, že auta z posledních let jsou již od výroby opatřena ňákým antikorozním sajrajtem, ale vydrží to věčně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Rozhodně tím nic neztratíš, když tam přidáš další antikorozní přípravek. Karosáři ti řeknou, že auto začne "hnít" vždycky zevnitř. Já jsem je stříkal 2x. Použil jsem "BODY 900" - tekutý vosk, ale doporučuje se udělat do v létě, aby to stačilo "pracovat", zkrátka aby se to rozlezlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Pozdě bycha honit. Koukám z okna a po létě ani stopy tak příští rok. Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Musím se připojit k Pístovi, dělal jsem to chvíli po tom co jsem autí koupil a myslím že se tím nic nezkazí. Sice to chvíli ze všech stran kape, ale po zaschnutí to drží perfektně. A nestálo to ani moc, sice si nepamatuju značku, ale bylo to od kámoše ze Škodovky, takže by to mělo být k sehnání dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 No a navíc to trochu ztlumí vibrace - hluk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no A čím si stříkal spodek a jak? Myslím spodek auta né tý kočce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no A čím si stříkal spodek a jak? Myslím spodek auta né tý kočce Bitumenem od Motipu. Striknul sem tim castecne i nektery spojky na vyfuku a tak, ale tam to po zime je temer v tahu. Takze to chce zase znova. Ale je to za chvili, zvednes autak, vemes wapku a omejes od sracek, mistama zdrsnis a strikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 A musí se to ještě ředit, nebo se to tam napere tak jak to je? Nebo to je snad ve spreji? ale to je asi blbost no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ve spreji to je taky, ale s tím moc muziky nenaděláš. Nejlepší-pokud to chceš dělat vícekrát si koupit na to pistoli(cca 700,-)((nebo si ji půjčit)). Pak to koupíš v plechovkách přímo na pistoli. NEŘEDÍ SE , Prodávej různý značky- já používám BODY, je to buď přelakovatelný(na bázi kaučuku), nebo nepřelakovatelný(kaučuk a bitumen), nabo jen "vosk" .Cena cca 150-200 za kilo(komplet auto i s podběhama max 3kg) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? To je na spodek- zaschnuto za zhruba 1 hodinu. Smrdí normálně- žádnej dryják.Neředí se to žádným acetonem ani ředidlem- meje se benzínem. ALE ZÁLEŽÍ JAK MÁŠ CITLIVEJ FRŇÁK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) No co já, ale co mamina a dcera. Vždy když jsem vystříkal dutiny Resistinem ML, tak auto smrdělo i dva měsíce a fakt hnusně... Od Motipu a Body to už asi dnes smrdí míň a kratší dobu, nebo...? Editováno: 7. Listopad 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 no jo - ty se bavíš o dutinách, ale já psal že to Body je na spodek-to mám vyzkoušený, dutiny u octy jsem ještě nestříkal, ale u mého starého auta jsem používal vystříkání olejem(nej. je transformátorový), takže nevím jak ta dutinová chemie smrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Já mám na spodek nejlepší zkušenost s přípravkem KONKOR (taková černá sviňa) nanášín to ručním postřikovačem na květiny,bez ředění. Je pravda že vydrží jenom jednu sezonu,ale vyjde cena na cca.100-150 Kč. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? Já použil směs tzn jedno balení BODY WAX 900 (cca 1l), 0,5L technického benzinu a 1L hydraulického oleje. Benzin kvůli rozředění - olej na mazání pohyblivých částic - BODY na konzervaci. Auto je pak lehce cítit asi týden benzinem - nic fatálního - po týdnu dokonale vyprchá. Karoserie - záhyby, spáry prahy jsou "mastné" a ze začátku se na to chytá prach. Ale po umytí OK. Tak asi tak no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? To je na spodek- zaschnuto za zhruba 1 hodinu. Smrdí normálně- žádnej dryják.Neředí se to žádným acetonem ani ředidlem- meje se benzínem. ALE ZÁLEŽÍ JAK MÁŠ CITLIVEJ FRŇÁK. Jen pro info řecká firma BODY má v sortimentu řadu výrobků a je pravda, že jedním z nich je třeba "tekutá guma" BODY 930 na spodky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? To je na spodek- zaschnuto za zhruba 1 hodinu. Smrdí normálně- žádnej dryják.Neředí se to žádným acetonem ani ředidlem- meje se benzínem. ALE ZÁLEŽÍ JAK MÁŠ CITLIVEJ FRŇÁK. Jen pro info řecká firma BODY má v sortimentu řadu výrobků a je pravda, že jedním z nich je třeba "tekutá guma" BODY 930 na spodky. Jo Jo - přesně o tom mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.