Přejít na obsah

kkaktus_Baxton

Uživatel
  • Počet příspěvků

    163
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 648 zobrazení profilu

Oznámení kkaktus_Baxton

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

14

Popularita

  1. Tak jsem to dal do servisu s tím, že se to neohřívá (viz můj příspěvek výše) a měnili tam dva termostaty ( prý jsou tam dva ) . A už se to ohřívá ok, tam kde jsem měl teplotu oleje předtím cca 75 tak mám teď 85 a vlastně to ani pod 85 při běžné jízdě a venkovní teplotě trochu nad 0 nesleze. Při -20 a jízdě z kope by to asi bylo jiné ale já tam teda měl už teď před 60 tis. km vadné termostaty. Opraveno v rámci záruky.
  2. Čau, před pár dny jsem začal pozorovat něco podobného. Nejdřív jsem si všiml, že se mi neohříval olej tolik co dřív. Teplota se třeba ani po ujetí 20 km nedostala na 80 stupňů na trase kde jezdím cele tři roky co auto mám a vždycky se olej přes 80 stupňů ohřál. Včera se zrovna venku dost oteplilo asi na cca 12 stupňů a jel jsem několik km po dálnici rychlostí asi 120 km/h, přitom teplota oleje se držela na 82 stupních a to jsem už s ohřátým motorem na dálnici najížděl. Potom mi i začala padat teplota vody a oleje hned jak jsem začal sjíždět z mírného kopečka v místě kde se teplota oleje držela vždy přes 80 stupňů (trasa kterou jezdím do práce každý den). Mám 1.2 tsi 66kw najeto 58 tisíc a stáří auta 3 roky. Vypadá to na špatný termostat. To jsem si tedy myslel, že to vydrží déle bez závad :( Jinak k tomu prvnímu dotazu bych řekl, že to je normální a dělalo mi to od začátku co auto mám, ale potom co teplota vody doleze k 90 tak už se tam měla držet.
  3. Ahoj, chtěl bych se zeptat co si o tom myslíte. Mělo by smysl nechat udělat nástřik podvozku + dutin? Vyjde to sice na pár tisíc ale nevím jak dlouho si auto budu chtít nechat ...
  4. To je jasný, neberu to jako tragédii Ale zrovna když jsem vybíral před těma dvěma roky auto tak moje požadavky splňovala zrovna akorát ta fabia jinak bych si musel docela připlatit. Kdo ví jaká bude příště situace.
  5. Takže když jsem kupoval fabii kombi ve verzi style + příplatky protože na octavii ve stejné výbavě jsem neměl peníze tak příště (pokud budu chtít zase fabii) si budu muset koupit octavii v základu která je i tak ještě dražší než byla fabia jen proto že fabia nebude kombi (kufr potřebuji, prostor uvnitř mi ve fabii stačí) . Paráda, to mám fakt radost ...
  6. To jsem googlil a uvedené to tam není. Není v návodu zmínka o mp3, nicméně mi majitel tvrdí že mu tam cd s mp3 hrálo a proto jsem se ptal tady, myslel že se ozve někdo kdo s tím má zkušenost a bude vědět jestli to třeba jemu jde nebo ne (i když posle návodu to vypadá že ne ale v roce 2005 byl už mp3 běžný formát) .Jiná možnost přehrát mp3 s tímhle autorádiem není (pokud nepočítám nějaké fm transmittery) takže bych řekl že se o přehrání mp3 hodně lidí muselo pokoušet. Děkuji za odpovědi, už to tady dál rozebírat nebudu.
  7. Tak jsem zjistil, že (dostalo se mi do ruky originál cd s mp3 které se přestali všechny přehrávat) a je na něm napsáno "audio cd 2 kapitoly, pc cd rom 18 kapitol". To znamená, že autorádio z nějakého důvodu začalo přehrávat cd místo jako mp3 soubory cd jako audio. Moje otázka tedy zní - opravdu tohle autorádio umí přehrávat mp3 soubory ? Kolega v práci tvrdí že mu to přehrávalo všech těch 18 kapitol ale může mi to tady někdo potvrdit kdo má s tímhle zkušenost ? Děkuji.
  8. Opravdu to cd je s mp3 soubory ale vypálit jiné aby fungovalo se mi nepodařilo. To ze kterého to teď přehraje jen dva tracky je originál, v pc jde přehrát celé, jsou tam jen mp3 soubory dohromady asi 6 hodin (mluvené slovo) poškrábané je minimálně. Ještě mě napadlo zkusit cd dát do měniče v kufru, zatím zkoušeno jen do rádia.
  9. Ahoj, kolega v práci má Superba r.v. 2005 a rádio rhapsody a do nedávna poslouchal cd s mp3 ale nedávno mu z neznámého důvodu začalo přehrávat jen 3. a 4. track z celkových asi 15 ti. Zkoušel jsem mu vypálit jiné cd s mp3 a to rádio oni nenačte. Nevíte jak se má vypálit cd s mp3 případně jaký formát (dříve mívali třeba cd označení + a -) má mít aby to rádio dokázalo přehrát ? Díky za rady
  10. Pavouk: Vím o problémech první generace tsi motorů (řetěz). Zajímal jsem se o to než jsem pořídil Fabii (1.2 tsi 66 kw).
  11. Ty motory automobilka nějak testuje a i 1.0 tsi musí testy vydržet úplně stejně jako třeba 1.8 tsi, životnosti bych se nebál protože si myslím, že si to WW nemůže dovolit aby se jim začali motory rozpadat už po 150ti tisících. Reklama do budoucna by to pro ně moc dobrá nebyla, navíc když jsou to motory v nejprodávanějších autech.
  12. Škoda že nemají nějakou levnější variantu kde by třeba jen zlepšili reakce na plyn a snížili spotřebu.
  13. Mě nejdřív přišlo že se to děje proto, že tím mrazem membrána logicky trochu " zatuhne" a proto to nemůže pořádně hrát. Ale asi v tom teda bude něco jiného ..
×
×
  • Vytvořit nový...