Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chci se zeptat jestli někdo necháváte před zimou čas od času vystříkat dutiny. Četl jsem, že auta z posledních let jsou již od výroby opatřena ňákým antikorozním sajrajtem, ale vydrží to věčně? :ph34r:

Vloženo

Rozhodně tím nic neztratíš, když tam přidáš další antikorozní přípravek. Karosáři ti řeknou, že auto začne "hnít" vždycky zevnitř. Já jsem je stříkal 2x. Použil jsem "BODY 900" - tekutý vosk, ale doporučuje se udělat do v létě, aby to stačilo "pracovat", zkrátka aby se to rozlezlo. -_-

Vloženo

Musím se připojit k Pístovi, dělal jsem to chvíli po tom co jsem autí koupil a myslím že se tím nic nezkazí. Sice to chvíli ze všech stran kape, ale po zaschnutí to drží perfektně. A nestálo to ani moc, sice si nepamatuju značku, ale bylo to od kámoše ze Škodovky, takže by to mělo být k sehnání dobře.

Vloženo

Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no lol

Vloženo
Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no lol

A čím si stříkal spodek a jak? Myslím spodek auta né tý kočce

Vloženo
Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no  lol

A čím si stříkal spodek a jak? Myslím spodek auta né tý kočce

Bitumenem od Motipu. Striknul sem tim castecne i nektery spojky na vyfuku a tak, ale tam to po zime je temer v tahu. Takze to chce zase znova. Ale je to za chvili, zvednes autak, vemes wapku a omejes od sracek, mistama zdrsnis a strikas :palec2:

Vloženo

Ve spreji to je taky, ale s tím moc muziky nenaděláš. Nejlepší-pokud to chceš dělat vícekrát si koupit na to pistoli(cca 700,-)((nebo si ji půjčit)). Pak to koupíš v plechovkách přímo na pistoli. NEŘEDÍ SE , Prodávej různý značky- já používám BODY, je to buď přelakovatelný(na bázi kaučuku), nebo nepřelakovatelný(kaučuk a bitumen), nabo jen "vosk" .Cena cca 150-200 za kilo(komplet auto i s podběhama max 3kg)

Vloženo
A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ?

To je na spodek- zaschnuto za zhruba 1 hodinu. Smrdí normálně- žádnej dryják.Neředí se to žádným acetonem ani ředidlem- meje se benzínem.

ALE ZÁLEŽÍ JAK MÁŠ CITLIVEJ FRŇÁK. :D

Vloženo (editace)

No co já, ale co mamina a dcera. Vždy když jsem vystříkal dutiny Resistinem ML, tak auto smrdělo i dva měsíce a fakt hnusně...

Od Motipu a Body to už asi dnes smrdí míň a kratší dobu, nebo...?

Editováno: , autor: Peterer
Vloženo

no jo - ty se bavíš o dutinách, ale já psal že to Body je na spodek-to mám vyzkoušený, dutiny u octy jsem ještě nestříkal, ale u mého starého auta jsem používal vystříkání olejem(nej. je transformátorový), takže nevím jak ta dutinová chemie smrdí :unsure:

Vloženo

Já mám na spodek nejlepší zkušenost s přípravkem KONKOR (taková černá sviňa)

nanášín to ručním postřikovačem na květiny,bez ředění. Je pravda že vydrží jenom jednu sezonu,ale vyjde cena na cca.100-150 Kč. Honza

Vloženo

Já použil směs tzn jedno balení BODY WAX 900 (cca 1l), 0,5L technického benzinu a 1L hydraulického oleje. Benzin kvůli rozředění - olej na mazání pohyblivých částic - BODY na konzervaci. Auto je pak lehce cítit asi týden benzinem - nic fatálního - po týdnu dokonale vyprchá. Karoserie - záhyby, spáry prahy jsou "mastné" a ze začátku se na to chytá prach. Ale po umytí OK. Tak asi tak no. :)

Vloženo

To je na spodek- zaschnuto za zhruba 1 hodinu. Smrdí normálně- žádnej dryják.Neředí se to žádným acetonem ani ředidlem- meje se benzínem.

Jen pro info řecká firma BODY má v sortimentu řadu výrobků a je pravda, že jedním z nich je třeba "tekutá guma" BODY 930 na spodky. :)

Vloženo

Jen pro info řecká firma BODY má v sortimentu řadu výrobků a je pravda, že jedním z nich je třeba "tekutá guma" BODY 930 na spodky. :)

Jo Jo - přesně o tom mluvím :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...