Publikováno Listopad 6, 200618 r Chci se zeptat jestli někdo necháváte před zimou čas od času vystříkat dutiny. Četl jsem, že auta z posledních let jsou již od výroby opatřena ňákým antikorozním sajrajtem, ale vydrží to věčně?
Listopad 6, 200618 r Rozhodně tím nic neztratíš, když tam přidáš další antikorozní přípravek. Karosáři ti řeknou, že auto začne "hnít" vždycky zevnitř. Já jsem je stříkal 2x. Použil jsem "BODY 900" - tekutý vosk, ale doporučuje se udělat do v létě, aby to stačilo "pracovat", zkrátka aby se to rozlezlo.
Listopad 6, 200618 r Autor Pozdě bycha honit. Koukám z okna a po létě ani stopy tak příští rok. Zdarec
Listopad 6, 200618 r Musím se připojit k Pístovi, dělal jsem to chvíli po tom co jsem autí koupil a myslím že se tím nic nezkazí. Sice to chvíli ze všech stran kape, ale po zaschnutí to drží perfektně. A nestálo to ani moc, sice si nepamatuju značku, ale bylo to od kámoše ze Škodovky, takže by to mělo být k sehnání dobře.
Listopad 6, 200618 r Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no
Listopad 6, 200618 r Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no A čím si stříkal spodek a jak? Myslím spodek auta né tý kočce
Listopad 6, 200618 r Taky sem nad tim badal, ale dle informaci od nekolika lidi je to u zdravy Octy naprosto zbytecny. To neni Felda, ktera hnije ze vsech stran. Ale spodek auta, to je jina, to delam pred kazdou zimou. Jo a videl sem dneska jednu holcinu, ktery bych ty dutiny klidne vystrikal i zadarmo, mno, to vite no A čím si stříkal spodek a jak? Myslím spodek auta né tý kočce Bitumenem od Motipu. Striknul sem tim castecne i nektery spojky na vyfuku a tak, ale tam to po zime je temer v tahu. Takze to chce zase znova. Ale je to za chvili, zvednes autak, vemes wapku a omejes od sracek, mistama zdrsnis a strikas
Listopad 6, 200618 r A musí se to ještě ředit, nebo se to tam napere tak jak to je? Nebo to je snad ve spreji? ale to je asi blbost no
Listopad 7, 200618 r Ve spreji to je taky, ale s tím moc muziky nenaděláš. Nejlepší-pokud to chceš dělat vícekrát si koupit na to pistoli(cca 700,-)((nebo si ji půjčit)). Pak to koupíš v plechovkách přímo na pistoli. NEŘEDÍ SE , Prodávej různý značky- já používám BODY, je to buď přelakovatelný(na bázi kaučuku), nebo nepřelakovatelný(kaučuk a bitumen), nabo jen "vosk" .Cena cca 150-200 za kilo(komplet auto i s podběhama max 3kg)
Listopad 7, 200618 r A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? To je na spodek- zaschnuto za zhruba 1 hodinu. Smrdí normálně- žádnej dryják.Neředí se to žádným acetonem ani ředidlem- meje se benzínem. ALE ZÁLEŽÍ JAK MÁŠ CITLIVEJ FRŇÁK.
Listopad 7, 200618 r No co já, ale co mamina a dcera. Vždy když jsem vystříkal dutiny Resistinem ML, tak auto smrdělo i dva měsíce a fakt hnusně... Od Motipu a Body to už asi dnes smrdí míň a kratší dobu, nebo...? Upraveno Listopad 7, 200618 r od Peterer
Listopad 8, 200618 r no jo - ty se bavíš o dutinách, ale já psal že to Body je na spodek-to mám vyzkoušený, dutiny u octy jsem ještě nestříkal, ale u mého starého auta jsem používal vystříkání olejem(nej. je transformátorový), takže nevím jak ta dutinová chemie smrdí
Listopad 8, 200618 r Já mám na spodek nejlepší zkušenost s přípravkem KONKOR (taková černá sviňa) nanášín to ručním postřikovačem na květiny,bez ředění. Je pravda že vydrží jenom jednu sezonu,ale vyjde cena na cca.100-150 Kč. Honza
Listopad 9, 200618 r A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? Já použil směs tzn jedno balení BODY WAX 900 (cca 1l), 0,5L technického benzinu a 1L hydraulického oleje. Benzin kvůli rozředění - olej na mazání pohyblivých částic - BODY na konzervaci. Auto je pak lehce cítit asi týden benzinem - nic fatálního - po týdnu dokonale vyprchá. Karoserie - záhyby, spáry prahy jsou "mastné" a ze začátku se na to chytá prach. Ale po umytí OK. Tak asi tak no.
Listopad 9, 200618 r A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? To je na spodek- zaschnuto za zhruba 1 hodinu. Smrdí normálně- žádnej dryják.Neředí se to žádným acetonem ani ředidlem- meje se benzínem. ALE ZÁLEŽÍ JAK MÁŠ CITLIVEJ FRŇÁK. Jen pro info řecká firma BODY má v sortimentu řadu výrobků a je pravda, že jedním z nich je třeba "tekutá guma" BODY 930 na spodky.
Listopad 9, 200618 r A smrdí moc to BODY, jak rychle to vysmrádne ? To je na spodek- zaschnuto za zhruba 1 hodinu. Smrdí normálně- žádnej dryják.Neředí se to žádným acetonem ani ředidlem- meje se benzínem. ALE ZÁLEŽÍ JAK MÁŠ CITLIVEJ FRŇÁK. Jen pro info řecká firma BODY má v sortimentu řadu výrobků a je pravda, že jedním z nich je třeba "tekutá guma" BODY 930 na spodky. Jo Jo - přesně o tom mluvím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.