Whispere Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Ahoj, přesedlal jsem z Sup1 do Sup3 a teď s horším počasím jsem narazil na jednu nepříjemnost - koberečky. Mám klasiku textilní a na Sup1 jsem měl gumotextilní (tyto: https://www.obautodily.cz/skoda-superb-gumotextilni-koberce-original-4-ks-2278cz578). Celkem se osvědčily a oproti gumovým lépe vypadaly. Zkoušel jsem hledat na Sup3 něco podobného, ale nenašel. Nevíte, zda se dělají? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Zdar, ja mam tieto : https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/gumove-koberce-predni-pro-superb-iii/p/3V1061551 (aj zadne). Mozem ti to ked tak odfotit ked chces vidiet ako to vyzera, za mna je to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whispere Vloženo 9. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Díval jsem se na ně v shopu, ale přišly mi dle fotek takový moc gumový styl. Vyfotil by jsi mi, jak to vypadá v autě? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Gumotextilni pamatuji z O1, bohuzel to original uz neni. Mam take na zimu tyto gumove a za me dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Trocha spinava ta predna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Gumotextilni v OI byly super. Nevypadaly jako guma a vydrzely deset let. Celkove jsou gumove koberce jako zasterky. Polovina lidi jine nechce a polovina je nenavidi. Z prace mam v autech vzdy i gumove, ale vyhazuju je. Jde na nich videt prach, nejsou vzhledove hezke a hur se mne cisti. Dokud clovek nenaslapne vylozene nejakou srajdu, tak staci jednoduse vyklepat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whispere Vloženo 14. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Právě jsem měl na Sup1 ty gumotextilní a přesně jak píšeš - nevypadají jako guma a vydrží. Prostě takový dobrý kompromis. Divím se, že to nikoho nenapadlo i u novějších aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.