Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mám menší problém dneska jsme měnil tycky stabilizátoru, ale když zatocim volantem tak to bouchne do podlahy nevíte čím to muže byt nebo co by to

mohlo byt zač. Myslím si že to je čep řízení.   DÍKY.

Chtělo by to zvednout a překontrolovat v rejdu na servisním zvedáku.

Pokud nic nenajdeš tak na vybrační desku, a mrknout pod auto kde je vůle.

Upraveno od Radas1

• Autor

Začalo to dělat když jsem povolil spodní sroub  na stabilizační tycce.který je prisroubovany do ramena a horní sroub mi nešel povolit tak jsem to vše dal zpět a potom to začalo dělat.. dneska jsem musel

flexou uriznout horní šrouby těch stabilizačních tyček, a dal jsem tam místo plastových, tak jsem tam dal kovové.. 

Původně jsem měl plastové, ale po čase jsem je nahradil kovovými.

Trošku mi nejde do hlavy jak Ti ty kosti drží, když je ten šroub uřezaný??

• Autor

Ty staré kosti jsem musel řezat, Řezal jsem ten horní šroub co je připevněn ke stabilizátoru...  ale den předtím jsem to zkoušel povolovat ručně.. povolil jsem jenom ten spodní sroub co drží v rameni... a horní šroub  jsem vůbec nepovolil.. tak jsem musel

flexou, a když jsem tam dal ty kovové tak to sedlo úplně v pohodě.  Nevím co by to

Mohlo byt jestli čep řízení nebo silentblok ramene. 

Prověř to metodou jak jsem Ti popsal výše, vůbec to nemusí být staboše nebo čep, ale úplně něco jiného, a to zjištíš jak auto zvedneš a budeš rejdovat kolama, v případě, že se nic neprojeví tak postav auto na vybrační desku jako je na STK a prověř vybrací s brzdou kde se Ti může závada projevit.

Jednou jsem to také tak udělal, když jsem si něvěděl rady. Zajel jsem na STK zaplatil 300,- a kluci mě provedli kontrolou podvozku.Odjel jsem s jistotou, kde je problém, který jsem opravil a byl klid.

• Autor

Uvidím, je to cítit do podlahy když to bouchne.. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.