Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás tu

Potřeboval by jsem poradit,pokud by to bylo možné.Vyměnil jsem osvětlení SPZ obyčejné žárovky za LEDky a chtěl jsem je nakodovat. To by nebyl problém, ale já jsem omylem místo 17 označil bit7 v 18.Já že do 18 se neleze, ale už se stalo. A nevím jak to dát zpátky. Už jsem ze zoufalství zkusil vše od 01 až po 9F ale nefungovalo nic tak jak by mělo.Kde dělám chybu??? Mám Superb ll 2014 facelift xenon+ led denní svícení se senzorom a vzadu ledky(originální z výroby)

Dalo by se mne nasměrovat jakou cestou se vydat?

• 1 měsíc později...

pozdě, ale snad to pomůže: http://www.thewindinglane.co.uk/images/mk6gti/lights/Byte18.pdf

• 4 týdny později...

ahoj prosím jak jsi vyřešil mám stejný problém  potřebuji poradit s byte 18 v jednotce 09  podle toho odkazu se v tom nevyznám moc díky  

• Autor

Zatím jsem neměl čas to řešit. Zatím jsem tam dal 85 funguje vše až na to, že vyhazuje zadní mlhovka sporadickou chybu. Pokusím se někde sehnat nové kódy protože z těch co mám nejde žádný. Pokud se ti podaří zjistit jak to má být dříve než mne uvítám když se se mnou o výsledek podělíš 

mám tam taky 85 ale přední blinkry po nastartování blikají rychle , hází chybu zpátečka a mlhovka, když otevřu víko kufru zhasne zadek.  dobře když to zjistím napišu.  

• Autor

Zkus 1A,1B,1C,1D a 31
Zpětné světlomety zhasnou při otevření pátých dveří

Kódování: 09-Centrální elektrika, v bytu 3 zaškrtnout bit 3

byte18-OctaviaSuperb.pdf

díky zkusím ale píšou tam halogen já mám bixenon a vzadu vše LED.  

• 2 týdny později...

ahoj byl jsem ve škodovce přehraná komplet 09  podle VIN online a problém je pořád stejný  volal jsem i původnímu majiteli a jednotku neměnil je původní má někdo nějaký nápad jak to opravit když ani autorizák neví co s tím ? díky  

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.