Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám octav.GLX rv 99 s centrálem na klíč a chtěl bych to předělat na dálku+zaslepení zámků.

Ale co mi nejvíc vadí je kufr bez centrálu(kdo má pořád kontrolovat uzamčení :angry: )

Prosím o radu chytřejší :)

Tak teď jsem tě trochu nepochopil. Taky jsem předělal centrál na klíč na DO. A přece i u toho klíčkového máš servomotor, který ti zavírá i kufr. Já jsem nepředělával na origo - dával jsem JABLOTRON - vyměníš ŘJ a kabeláž a kufr otvírá a zavírá přesně tak jako ostatní dveře. :palec2:

Já sem to dělal jako Píst. Jen jsem dodal řídící jednotku, které je vlastně místo toho klíče v zámku. Všechno ostatní zůstává tak jak bylo. To bys musel mít kufr bez servomotoru. Nebo znám taky lidi, kteří si ho schválně vypínali, protože chtěli kufr zamykat nezávisle na ostatních dveřích. Obávali se krádeží z kufru třeba na semaforech nebo v zácpě... Takže ho tam třeba máš, jen není zapojenej.

• Autor

Dík za info-auti jsem koupil nedávno a to že nejde na centrál kufr jsem považoval za normální-ale jestli tam servomot. je nebo ne - to se musím mrknout :unsure:

Normálně tam má být?

Co je tedy potřeba na tu dálku?

Dík

• Autor

už je to vyřešený-páté dveře zapojeny :) a dnes jsem dokoupil dálkový a zítra snad budu montovat-takže uvidíme

KAŽDOPÁDNĚ DÍK ZA REAKCE :)

Dík za info-auti jsem koupil nedávno a to že nejde na centrál kufr jsem považoval za normální-ale jestli tam servomot. je nebo ne - to se musím mrknout :unsure:

Normálně tam má být?

Co je tedy potřeba na tu dálku?

Dík

Potreba je koupit ovladani DO centralu. Moznosti a vyrobcu je hafo v cenach od par set az po cca 2500,-. Spis je na zvazeni jestli nekoupit uz alarm, kterje ma DO a umi ovladat central. Alarm koupis uz za 1300,-.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.