Publikováno Listopad 22, 20204 r Výběr barvy auta se pro mě pomalu ale jistě stává noční můrou. Když už mám pocit, že jsem rozhodnutý, tak se ráno probudím a vidím to jinak... Vzhledem k účelu a dalším okolnostem, kterýma nechci zdržovat, volím mezi velmi konzervativními barvami. Moc prosím fotky Vaši aut v těchto barvách, abych mohl vidět více reálný pohled na jednotlivé barvy. V konfigurátoru vypadají všechny skoro stejně. Vybírám mezi QUARTZ, QUICKSILVER, TITAN, ANTHRACITE. V nejhorším, když se nerozhodnu, vezmu černou. Nejvíce se mi asi líbí Titan, kterého jsem tu na fóru myslím i viděl. Teď mám Superb III v bílé barvě, takže jsem bílou vyloučil, ať nemám to samé. Modrá, červená, zelená atd. nepřicházejí vůbec v úvahu. Moc děkuji.
Listopad 23, 20204 r Zdar, mam par fotiek titanovej tu. Ak by si ich chcel viac tak kludne napis a mozem ti nieco odfotit.
Listopad 23, 20204 r Autor Díky @Richard Štupák Vypadá parádně! Moc pěkné auto. Kola jsou 19 Trinity antracitová?
Listopad 23, 20204 r Tady je Platin, Patina a Titan (ten je ale na SI a jsou tady už lepší fotky) Tady je Titan na SIIIFL a Antracit Quiksilver
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.