HONZACZ Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Dobrý den, minulý rok, jak začala zima, tak mi párkrát cuklo v motoru pak jsem to trochu protočil a dobrý, dnes, také začátek zimy mi udělalo to samé ( cukání motoru až úplné chcípnutí motoru ) nastartuju bez problému, ale nechce to jet skoro vůbec... Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Napada me turbo. I s vadnym turbem motor nstartuje naprosto bez problemu, ale potom to skoro nejede. Ale pockej na dalsi odpovedi, je to jen muj tip. Kazdopadne by to chtelo mrknout na diagnostku. S trochou stesti tam nejaka chyba bude a potom uz to vyresis mnohem jednodusseji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZACZ Vloženo 4. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2020 Díky za tip, na diagnostiku to hodím teď o víkendu , tak uvidím.. Turbo se mi nezdá, to by dělalo problém i jindy si myslím, ale minule když se to stalo, tak bylo taky kolem nuly a foukal studený vítr.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.