masma Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 (editace) Ahoj Dával sem do feldy 4airbagy předtím sem měl 2. sehnal sem kompletní kabeláž i jednotku všechno je ok zapojeno přesně jak to bylo předchozím autě. jenže nesvítí kontrolka airbagu průchodnost kabelů je ok. kontrolka je také dobrá zkoušel sem i jiné budíky a ni VAG s jednotkou normálně komunikuje a nepíše žádnou chybu a když nějakou uměle vytvořím tak ji normálně smažu. je to jednotka 1j0 909 608 AN napadlo mě koupit třeba jinou se stejným číslem ale nikdo mě nezaručí že je to přímo do feldy tyto jednotky byly i v Octaviích a golfech půjde popřípadě překódovat? díky za rady Editováno: 6. Prosinec 2020, autor: masma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benjaminwolf Vloženo 21. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2024 Ahoj, můžu se zeptat, jestli se Ti podařilo problém vyřešit? Řeším totiž něco podobnéhož, případně bych tu Tvojí jednotku možná odkoupil 🙂 Vykoupal jsem totiž auto v řece a původní jednotka byla "1J0 909 608 AN" System: "AIRBAG VW3 S V04" Kodovani "16718" a "nová" bazarová "1J0 909 608" System: "AIRBAG VW3 S V03" Kodovani "00000" mi nejde nakódovat zřejmě z důvodu jiného FirmWaru V3. Tobě by možná pomohl právě můj firmware a mě zase ten od Tebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2024 Dotyčný tady byl naposledy v den svého dotazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.