peteRR9 Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 Ahoj všem, mám v plánu vyměnit manuální sedačky v Superbu II za elektricky ovládané, je tady někdo, kdo už to dělal a poradil by mi jak na jejich zapojení? Jedná se o sedan předFL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 pokud to nemaš v origu , tak to za tu šichtu a vše okolo nestojí , stejně maš pak z 99,9 % stále nastaveno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteRR9 Vloženo 26. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 původní sedačky jsou potrhané a už jsem koupil ty elektrické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimartsl Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 tak caka ta praca natahat nove kabel k nic... + od poistky , - karoseria a tak este BUS na komunikaciu s jednotkami ak chces aby fungovala aj pamet sedaciek a automaticke nastavenie zrkadiel ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.