Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jednak to neni Felda, ale Favorit a hlavní úlovek je ve zpětném zrcátku ;) ;) ;)

Snad poznám Fáčko čeče,myslím tu policejní. ;)

To jsem fotil já ;) Je vidět, že policie dodržuje to za co nám tak rádi dávají pokuty ;)

Upraveno od snike

Jednak to neni Felda, ale Favorit a hlavní úlovek je ve zpětném zrcátku ;) ;) ;)

Snad poznám Fáčko čeče,myslím tu policejní. ;)

To jsem fotil já ;) Je vidět, že policie dodržuje to za co nám tak rádi dávají pokuty ;)

Jo ty myslíš ten foun :rolleyes:

hmm,jenomže oni můžou. ;)

To ma v hlave motyku ci co? :)

To ma v hlave motyku ci co? :)

jo přesně okopával zahrádku... lol

:unsure::rolleyes:

No ty vole, chápu že se každýmu líbí něco jinýho, ale tohle...... a ještě k tomu kombinace tmavě zelené metly s pomale růžovou je fakt dokonalá :)

No ty vole, chápu že se každýmu líbí něco jinýho, ale tohle...... a ještě k tomu kombinace tmavě zelené metly s pomale růžovou je fakt dokonalá :)

To je fakt hukot :D

třeba je ten manik barvoslepej :)

jeden fešák z dovolené...

Není to náhodou foceno v Chorvatsku na pobřeží ve městě Senj ?

jeden fešák z dovolené...

Není to náhodou foceno v Chorvatsku na pobřeží ve městě Senj ?

Ano v Chorvatsku, ale je to při výjezdu z Makarské na Tučepi. Před benzínkou tam asi 3 roky zpátky otevírali nový market, tak je to foceno u něj na parkovišti.

tedy bez urážky, ale je to jak od kolotočů...... i když ty už mají jiný autopark.

tedy bez urážky, ale je to jak od kolotočů...... i když ty už mají jiný autopark.

Proboha co to je? Jdu blejt...

toto mi přišlo od známého.....

post-4303-1179043949_thumb.jpg

post-4303-1179043980_thumb.jpg

...

No nevim,nějak pořád nemůžu přijít na chuť těm zadním světlům

toto mi přišlo od známého.....

Tak to je mazec!!! :palec2::palec2::palec2:

Jsem si to včera hasil z Litovle do Olomouce po dálnici asi 140 a najednou jsem v zrcátku viděl xenony. Nic divnýho, ale rychlost jak motorka odhadem přes 200!!! Než jsem si stihl něco na focení nachystat předjela mě černá Corvettka!!! Byl to fakt hukot. Za pár vteřin jsem ho ani neviděl. Pěkné autí!!!

Včera ráno na Zbraslavi jsem míjel v protisměru černý Rolls Royce Phantom. Měl na oknech černý folie a značku A ** **. Tak další krasavec na českých silnicích ;) Bohužel jsem nestihl ho vyfotit, snad příště.

Včera ráno na Zbraslavi jsem míjel v protisměru černý Rolls Royce Phantom. Měl na oknech černý folie a značku A ** **. Tak další krasavec na českých silnicích ;) Bohužel jsem nestihl ho vyfotit, snad příště.

Jo, jezdí u nás pěkné kočáry!!! :palec2:

A občas je pilotují i pěkné řidičky... ;)

A občas je pilotují i pěkné řidičky... ;)

To jo!!! :palec2:

Ja mel taky tuhle "plodnej den" :) Sem potkal 2x Bentley Flying Spour, jednoho Bentleye Continentala a F430 co ridila taky naka kocka..Dycky to byl takovej fofr,ze sem nestihl ani vytahnout telefon z kapsy abych to blejsknul..

Ja mel taky tuhle "plodnej den" :) Sem potkal 2x Bentley Flying Spour, jednoho Bentleye Continentala a F430 co ridila taky naka kocka..Dycky to byl takovej fofr,ze sem nestihl ani vytahnout telefon z kapsy abych to blejsknul..

Budem si muset zabudovat foťáky nad zrcátko a fotit hned, jak něco uvidíme!!! :palec2:

Tak to moh být ten co byl na Mimoňi...

moje skore dneska je:

jeden Flying Spur od Bentley, dva Ferrari a Maybach...Byl jsem na Maly Strane a na Orechovce :D

Ted u nas ve Zdare byla pout a jiny auto nez MercedesBenz od AMG tam nestalo :-(((

No jestli ridila nejaka kocka....bys mel vytahovat neco jinyho nez fotak z kapsy :-)

Upraveno od acter

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.