vittorio Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 no to je videt zde sou prachy - zdar nad sazavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) Zbrojení před Mimoní a štosování k odjezdu Co je to to uprostred s tim predkem od octavie???Thema nebo croma.... mozna ani jedno Editováno: 19. Květen 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 moje skore dneska je:jeden Flying Spur od Bentley, dva Ferrari a Maybach...Byl jsem na Maly Strane a na Orechovce Aaaaaa, pravda, Horacka v Maybachu sem ten den taky videl k tomu vsemu,co sem potkal.. asi delal okruzni jizdu Prahou..Ja ho videl v Chotkacich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Včera ráno na Zbraslavi jsem míjel v protisměru černý Rolls Royce Phantom. Měl na oknech černý folie a značku A ** **. Tak další krasavec na českých silnicích Bohužel jsem nestihl ho vyfotit, snad příště. Tak to moh být ten co byl na Mimoňi... V Mimoni byl se zahraniční značkou, ale koukal jsem že ho nabízejí v ImpexCaru k prodeji, tak to byl asi on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 moje skore dneska je:jeden Flying Spur od Bentley, dva Ferrari a Maybach...Byl jsem na Maly Strane a na Orechovce v Orechovce bydlim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Zbrojení před Mimoní a štosování k odjezdu a koukam ze nekdo vyrabi octavky z tempry ci co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 moje skore dneska je:jeden Flying Spur od Bentley, dva Ferrari a Maybach...Byl jsem na Maly Strane a na Orechovce v Orechovce bydlim nj ja zapomnel ze v Neratovicich rostou worechy to se to u vas jmenuje stejne ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 moje skore dneska je:jeden Flying Spur od Bentley, dva Ferrari a Maybach...Byl jsem na Maly Strane a na Orechovce v Orechovce bydlim nj ja zapomnel ze v Neratovicich rostou worechy to se to u vas jmenuje stejne ci co? ne primo Orechovka ale Orechova...ale vsichni tomu rikaj Orechovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tohle křídlo,nebo co to vlastně je jsem ještě neviděl. Nějak mu nemůžu přijít na chut.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tohle křídlo,nebo co to vlastně je jsem ještě neviděl. Nějak mu nemůžu přijít na chut.... Jj je to difný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tohle křídlo,nebo co to vlastně je jsem ještě neviděl. Nějak mu nemůžu přijít na chut.... Jj je to difný Taky se mi to moc nelíbí. Křídlo plánuju, ale todle rozhodně ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 tohle křídlo má jeden chlápek od nás z baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 tohle křídlo má jeden chlápek od nás z baráku A jakej je tvůj názor? Na fotkách nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ja bych rek, ze spis nic nez moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 je to takový divoký, pokud ho tam uvidím tak to cvaknu a dám to sem, ale je možný, že to už sundal nebo prodal auto je to takovej měnitel aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ja bych rek, ze spis nic nez moc. To taky. Já bych si to na auto nedal. Raději klasické křídlo, než nějakou laminátovou nálepku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Jedna zimni Jak vidím ty RZ na fotce (kde je to focené?) a tvou, jsme z jedné oblasti.... Zdravím z Lbc celoroční , když schnijou uřízne jiný.... filuta ten člověk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Jedna zimni Ten zadni naraznik je hodne dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myty Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Zbrojení před Mimoní a štosování k odjezdu To je asi že v Bílině ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Promazane OT rivala z Jablonce a toho druheho mesta, nevzpominam si na jmeno!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 taky mám jeden ulovek ale není místní je z arabských emirátů tak snad to neva Tak v Emirátech jsou snad tydle auta samozřejmostí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak dnes jsem v Olomouci míjel nějaké Ferrárko, ale absolutně nevím, co přesně to bylo za typ!!! Nádhera, nízké, široké, prostě krása!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak dnes jsem v Olomouci míjel nějaké Ferrárko, ale absolutně nevím, co přesně to bylo za typ!!! Nádhera, nízké, široké, prostě krása!!! podle popisu to sedi i na prevalcovany SUV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Není to vyloženě úlovek z ulice,kámoš si udělal radost.Za kouknutí stojí. MNO... nemám slov! To docela chytne za ledviny! : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Není to vyloženě úlovek z ulice,kámoš si udělal radost.Za kouknutí stojí. NADHERA !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky