JasteR Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 dve RSky ... A GDE je ta druha???? :p RE: Obe byly naftovy bud v klidu akorat von mel 170PS ale zase mensi kroutak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 ..jedna predelavana fabie, s RS interierem a novym lakem z ORS II jéééé, to je kámošova Fabka:-) to mu musím ukázat, že je slavnej:-D Mimochodem, už má nový světla.. RE: Boze takze to zprasit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 dve RSky ... A GDE je ta druha???? :p taky tu druhou nevidím spíš jedna RS a druhá alá RS bo Jasteříku tvůj kadle kadle tě prozradí a to, že tankuješ z černý pistole RE: Jenze von mel taky kadle kadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 prave jsem dostal mail...A co to je za auto....hmmmm ? Že by auto, který nejde ráno nastartovat?:-D Taky sem dostal ten mail.. Jinak jo to Honda Civic sedan?:-) RE: Zadna honda- Acura tys asi nikdy nehral NFS U Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 prave jsem dostal mail...A co to je za auto....hmmmm ? Že by auto, který nejde ráno nastartovat?:-D Taky sem dostal ten mail.. Jinak jo to Honda Civic sedan?:-) RE: Zadna honda- Acura tys asi nikdy nehral NFS U Neni to skoro jedno?V pro usa se vyrabi hodny pod znackou Acura..resp. je to takova odnoz..Jako Lexus od Toyoty apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Bohužel jsem měl včera u sebe v práci jen nic moc mobil, ale i tak to sem musím dát. Ano, křídel není nikdy dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Vyfoceno na Chodově. Octavie bez nárazníků. Teda co ten debil s tím autem udělal to se jen tak nevidí!!! Někde se tu psalo že ty nárazníky měl nějaký barevný.... Kola tam má sice pěkný ale ty původní tomu asi seknou víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Taky jeden extra úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Taky jeden extra úlovek Tak už je tu!!! Lepší foto než na tom telefonu!!! :palec2 MAZEC!!! :doh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 (editace) Taky jeden extra úlovek No fuj, to jsem se leknul a že mu to lícuje jako sfině Editováno: 7. Červenec 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 (editace) Taky jeden extra úlovek Nechapu jen ty lidi...tolik prace si s tim daj ,,a pritom je to na ho.no !tj na vysmech Editováno: 7. Červenec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Tak už je tu!!!Lepší foto než na tom telefonu!!! :palec2 MAZEC!!! :doh No fuj, to jsem se leknul a že mu to lícuje jako sfině Šílenost, bych s tím nejel ani na brambory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 (editace) Tak už je tu!!!Lepší foto než na tom telefonu!!! :palec2 MAZEC!!! :doh No fuj, to jsem se leknul a že mu to lícuje jako sfině Šílenost, bych s tím nejel ani na brambory Na brambory by se to hodilo, by z leknutí vyskakovaly z řádku do košíku opravdu nechápu, když už to předělával, proč to neudělal na ostro, toto vypadá jak zkouška, resp jako nárazník z favorita na zetoru Editováno: 7. Červenec 2007, autor: rolbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Taky jeden extra úlovek Tak už je tu!!! Lepší foto než na tom telefonu!!! :palec2 MAZEC!!! :doh Nedalo mi to a v pátek jsem si nezapoměl vzít foťák a vyrazil to nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Taky jeden extra úlovek No fuj, to jsem se leknul a že mu to lícuje jako sfině Taky jeden extra úlovek Nechapu jen ty lidi...tolik prace si s tim daj ,,a pritom je to na ho.no !tj na vysmech Tak už je tu!!!Lepší foto než na tom telefonu!!! :palec2 MAZEC!!! :doh No fuj, to jsem se leknul a že mu to lícuje jako sfině Šílenost, bych s tím nejel ani na brambory Detailní osobní prohlídka možná. Stojí v HAVLÍČKOVĚ BRODĚ u NOVÉHO autobusového nádraží. A stojí to za to!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ja byl v Liberci - v Babylonu a cestou u KFC jsem videl H2 - nevahal a fotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 A cestou domu - jsem vyfotil dve veci jednou ranou - Jested a taky nove Skodovky jak se pekne vezou na vagonech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Kousek od Pradědu u Ovčárny. Tohle je kontrast na ty poslední hrůzy. Možná, že někdo odtud pozná své autí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Kousek od Pradědu u Ovčárny.Tohle je kontrast na ty poslední hrůzy. Možná, že někdo odtud pozná své autí.... Az na ten stitek Lorinser je to docela pekny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Kousek od Pradědu u Ovčárny.Tohle je kontrast na ty poslední hrůzy. Možná, že někdo odtud pozná své autí.... Na ty stříbrný vypadají ty světla neskutečně dobře . Ještě dát lišty do laku a totál mrda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Kousek od Pradědu u Ovčárny.Tohle je kontrast na ty poslední hrůzy. Možná, že někdo odtud pozná své autí.... Az na ten stitek Lorinser je to docela pekny... Já bych dal ještě jiná kola a úplně mě nebere to křidýlko na horní hraně skla, ale jinak good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak tohle jsem odchytil, když jsem v minulým týdnu drandil přes Českou Skalici. Nic proti ženám za volantem.... ale toto mi hlava nebere! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Treba nutne potrebovala pritlacny kridlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Treba nutne potrebovala pritlacny kridlo Nebo jí nešla klima ani větrák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Treba nutne potrebovala pritlacny kridlo Nebo jí nešla klima ani větrák Těžko říct... A když jsem jí dával přednost na výjezdu, tak se tvářila jak "<->" (otočit o 90° : ) Ale na tom křídle něco asi bude... To byl přítlak, že nejela víc než 60km/h!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky