vittorio Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 co furt máte s Mondeem? vubec nic lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 co furt máte s Mondeem? Taky nechapu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 co furt máte s Mondeem? oni ti ho Tome zavidej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Kdo ma Mondeo? Nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Kdo ma Mondeo? Nebo co? Vidis ? Nectes a nevis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 vono tu nekdy bylo neco vo mondeu? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 zajimave By se tam vlezlo několik soudků lahodného moku po tom hlavním chodu či po dezertu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nebo na dříví do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Byl loni na podzim v Mimoni, ve skutecnosti vypada o dost lip nez na fotkach, a mel v tom tu prvni moznost, chlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Peknej modrasek Ja ted narazil na fotku z pohrbu, totiz ze zahajeni vyroby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Že tam vůbec zbylo místo na nějaké dělníky kolik je tam kravaťáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Že tam vůbec zbylo místo na nějaké dělníky kolik je tam kravaťáků Vsak to jsou delnici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Jo ony se zrovna střídaly směny tak někteří už šli domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Peknej modrasek Ja ted narazil na fotku z pohrbu, totiz ze zahajeni vyroby... chybi jim tam neco... ta stuha Vtpomíname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Dnešní ulovek. Zezadu už tak pěkná nebyla měla starej nárazník. A uvnitř starej interiér Nevypada zase tak hnusne zezadu, kdyz to nezkoumas, jako celek to jde Dnes stal v Brechtovy na Chodove, bylo mi ale blby vylezt a zacit to fotit zezadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tak jsem taky něco nachytal! Měl by někdo zájem?? Je za 255.000,- pouhých. Podrobnosti nevím, páč jsem to fotil při vražedné rychlosti 60km/h ve voze Škoda 706 MTS... no pěkný!! kdepak to je?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Nevypada zase tak hnusne zezadu, kdyz to nezkoumas, jako celek to jde Dnes stal v Brechtovy na Chodove, bylo mi ale blby vylezt a zacit to fotit zezadu Já věděl že je mi nějak povědomá je to člen tohoto fora http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=6907 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Taky uz sem ji parkrat videl. Vcera v noci sem videl na Zizkove stribrnyho Superba s bilyma zadnima lampama, ale nebylo cim fotit. A taky mi to auto prislo povedomy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 dnes jsem dostal zajímavý email.. jedny bezdušové pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Ty jo, chtěl bych vidět co to udělá při vyhýbacím manévru dejme tomu v 80km/h... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Tohle už je na netu dluho. Každopádně zajímavé!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Ty jo, chtěl bych vidět co to udělá při vyhýbacím manévru dejme tomu v 80km/h... tady máš odpověď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Taky bych se asi bál, ale zas to nemůže být úplná blbost, by to těžko zveřejnili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 No nevim jake to muze mit jizdni vlastnosti, celkem bych se toho bal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky