Přejít na obsah

Kódování řídící jednotky dveří spolujezdce

Lukáš91

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

prosím o radu - jsem čerstvě hrdým majitelem Škody Octavie II Combi r.v. 2010 1.8 TSI (CDAA) ve výbavě L&K. Mám problém s elektrikou na pravé straně vozu, v autorizáku na diagnostice vyjela chyba "J387 - Kódování řídící jednotky dveří na straně spolujezdce", ale nebyly mi schopni říct, jak to dát do pořádku (prý nechte to tady, budeme hledat, to nejde takhle říct, může to být milion věcí atp.).

K chybám:

• Vnější zrcátko na straně spolujezdce - nesklápí se k autu, nesklápí se sklo při zařazení zpátečky, nefunguje osvit nástupního prostoru. Výhřev, blinkr a seřízení ale funguje bez problému (u řidiče funguje vše)

• Bezpečnostní světlo ve výplni dveří spolujezdce - nesvítí (u řidiče vše OK)

• Osvětlení vnitřních klik - nesvítí u spolujezdce ani vzadu za spolujezdcem (levá strana OK)

Má někdo nápad, kde by mohl být zakopaný pes? Je možné, že se jednotka ve dveřích měnila a tyhle funkce jen nejsou nakódované? Moc děkuji za jakýkoli podnět a nápad!

Lukáš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...