Jaboukeb Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Zdravím, máte zkušenost se škrábanci na sklech auta? Nejsou nějak extra hluboké, jen proti slunku jdou vidět, nevím od čeho jsou, jen se snažím zjistit, čím nejlépe “zakrýt”, nebo tak. Mám pastu Xerapol, kterou jsem krásně vyleštil a zaleštil škrábance na přístrojové desce, což je plast, ale nevím, zda použít i na skla. Někdo říká zubní pasta obsahující jedlou sodu... díky za tipy a mějte se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave. Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Ahoj, Xerapol je na leštění akrylátu, takže plexisklo a další jak píšeš. Na sklo to bude moc jemný. Mrkni na Glass Dog, dělají renovace všech možných skel. Sám to asi nerozleštíš. Nebo si už vyzkoušel tu pastu na zuby? To by mě zajímalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.