Přejít na obsah

Nefunkční zadní parkovací senzory.

havy

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Zdravím všechny, mám problém s pípakem u zadního parkovacího senzoru ( vůz octavia III  r.v. 12/2012 ), diagnostika potvrdila vadný reproduktor. Kde se tento reprák nachází, už mám dvě verze a nechci rozebírat celé auto.

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Zdravím, na octavii 3 (hatchback r.v. 2013) mi nefungují parkovací senzory(asi 2měsíc). Nejdou zapnout ani přes tlačítko před řadící pákou. Žádný tón se neozve. Přestali fungovat z ničeho nic. Diagnostika nic neukázala. Možná origo koncernová by to viděla. Všichni píšete o dlouhým tónu. Bude tady jinej problém, když žádný tón neskgnalizuje? Dokážu s tím něco sám když diagnostika nic nejkáže. Může být vadný jeden z reproduktorů? Co myslíte?

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Tom1234 napsal:

Zdravím, na octavii 3 (hatchback r.v. 2013) mi nefungují parkovací senzory(asi 2měsíc). Nejdou zapnout ani přes tlačítko před řadící pákou. Žádný tón se neozve. Přestali fungovat z ničeho nic. Diagnostika nic neukázala. Možná origo koncernová by to viděla. Všichni píšete o dlouhým tónu. Bude tady jinej problém, když žádný tón neskgnalizuje? Dokážu s tím něco sám když diagnostika nic nejkáže. Může být vadný jeden z reproduktorů? Co myslíte?

A couvací světlo ti svítí?

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Čau

mam prosbu, nemá nahodou někdo přesné schéma zapojení parkovacího asistenta?? Blbne mi  - jedno čidlo mi hlásí že jsem přiblížen na max a když to nechám třeba 5 minut tak se chytne a začne ukazovat správně, už jsem měnil to čidlo, kontrola kabeláže v narazníku a i výměna té jednotky a pořád nic, ale ted potřebuji proměřit kabeláž od zadku až po tu jednotku a potřebuji vědět jak je zapojená.  O3 kombi 2016 jen zadní senzory. Děkuji

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

Zdravím,, mám velikou prosbu na vás už se to tu řešilo mnohokrát ale nějak jsem se nedočetl to co bych potřeboval tak se předem omlouvám..

Mám Octavii 3 a problém se zadními senzory zlobily asi půl roku občas se po aktivaci ozval dlouhý tón a zadní nešly a pak se rozešly teď už nejdou vůbec..

Napichnul jsem to na vag a píše to závadu všech 4 zadních senzorů žádná komunikace.. když je zkusím otestovat přes měřené hodnoty tak u nich píše závada..nevím tedy jestli jsou vadný všechny 4 a nebo jednotka nebo jen nejaky kontakty ve svorkovnicich.. přední mi fungují normálně..

Moc vám děkuji za nějakou odpověď 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...