kenanab Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Všimnul jsem si na 2 Octaviích rozdílné grafiky na virtuálních budíků. Na čem záleží, která grafika tam je? Rád bych tam přepnul tu první verzi, přijde mi mnohem lépe čitelnější. Nebo to záleží na výbavě nebo je to nějaký update? Děkuji za objasnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miui Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Zdravím, poradí někdo, zda lze na budících měnit intenzita podsvícení? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 před 13 hodinami, kenanab napsal: Všimnul jsem si na 2 Octaviích rozdílné grafiky na virtuálních budíků. Na čem záleží, která grafika tam je? Rád bych tam přepnul tu první verzi, přijde mi mnohem lépe čitelnější. Nebo to záleží na výbavě nebo je to nějaký update? Děkuji za objasnění všiml jsem si této změny poprvé S MR2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 MR 2021 jas budíků je na této stránce lišta při dolním okraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.