svanco Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Pánové určitě musel mít někdo stejný problém prosím o radu , téma jsem ale nenašel. Octavia II 1.9TDI 2008. Po otočení klíčku se nerozsvítí kontrolky auto nastartuje a do 3s vypne. Druhá varianta , auto nastartuje a po chvílí budíky zhasnou auto jede po vypnutí klíče se zas rožnou. V případě , že dám auto do garáže vše v pohodě funguje . Četl jsem o vlhkosti budíku a nebo vadná gateway jak jste na tom Vy co to už řešili. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Doměřit napájení pokud OK tak asi budík KO pár jsem jich měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Co píše diagnostika_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 30. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 před 5 hodinami, Vaša napsal: Doměřit napájení pokud OK tak asi budík KO pár jsem jich měnil Musím sehnat schéma a chci to prověřit. Teď jsem dal auto ven budíky do tepla a vyzkouším. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 30. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 před 3 hodinami, Mirek 835 napsal: Co píše diagnostika_ Nic systém je bez závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 To je trošku divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 30. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 před 14 minutami, Mirek 835 napsal: To je trošku divné. Zkusím jak to nebude fungovat za tam něco bude. Hodím log Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruslan89 Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda jste přišel na problém? Něco podobného se mi stalo také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 3. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 před 28 minutami, Ruslan89 napsal: Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda jste přišel na problém? Něco podobného se mi stalo také. Četl jsem , že to můžou být budíky jak píše Vaša , nebo gateway , abych to vyloučil jedno či druhé dal jsem auto ven a budíky na topení. Ráno jsem je připojil a vše chytlo bez vad. Momentálně to funguje měsíc . Pokud se to bude opakovat tak pokus opravit budíky nebo výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kol_mb Vloženo 2. Listopadu Sdílet Vloženo 2. Listopadu @svanco: Zdravím stejný problém se vyksytl i mně na Yetině 2012. Parkuji venku před domem. Nastartuji a po 2-3s se vypnou budíky. Když se stalo, že jeli, tak byly zpomalené a rychlost se aktualizovala po 4-5kmh ( 66kmh->71kmh->75kmh). Když jsem se stavoval na rychlo u známého z autorizáku na diagnostiku, byla tam chyba přepětí. Alternátor ale dává krásných 14V. Nevěděl co s tím. Budíky zkusím tedy vymontovat a dám je na dva dny vysušit a uvidím, co se stane. Opakoval se u Vás od 3.2.2021 problém s budíky? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.