David1rs Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Zdravím, mám bwa tfsi najeto 280tkm a před 3 dny mi začalo auto najednou cukat za jízdy po chvíli cukání přestalo. Teď když to ráno nastartuji tak chytne na první dobrou a ujedu zhruba 50km zastavím a začne cukat a cuka třeba dvě minuty a pak normálně jede ale na neutrál to drží krásně otáčky a necuka.tak jsem zajel na diag a byly tam napsaný tyto chyby. P0237 snímač plnícího tlaku vzduchu příliš malý signal. P0299 regulace tlaku přeplňování pod hranicí regulace. Bylo mi řečeno ať zkontroluju váhu vzduchu tu jsem vyměnil za jinou a dělalo to furt. Pak jsem vyčistil pcv ventil byl tam hrozny bordel a hele auto celý den jelo bez problému po cuknuti ani památky. A dneska jsem jel a cuknuti se vrátilo, prosím o pomoc co by to mohlo dělat. A hezký nový rok ať se daří :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.