Lukas999 Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Dobrý den, mám jeden dotaz asi bude někomu připadat absurdní ale nedávno jsem přemýšlel k čemu je např. u Fabie 2 generace tlačítko kufru když kufr není elektrický. Asi si budete říkat že jsem úplně bkbej proč to nezkusím ale důvod je to že mi je 13 a logicky žádné auto nemám.😅 Děkuji za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas999 Vloženo 31. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Myslím tím to tlačítko na dálkovým klíči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Pri centrálnom zamykaní je na kufri elektrický zámok a to tlačítko slúži na odomykanie samostatne kufra bez toho, aby sa odomklo celé auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas999 Vloženo 31. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Děkuji za objasnění a přeji: Šťastný nový rok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.