MirekJ Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) Ahojte, štve ma nasledovná vec. Je to bug alebo feature či vec nastavenia keď mi po zapnutí Apple CarPlay/Android Auto (mám Amundsen MR2020) hlási ako zdroj hudby ktorú práve počúvam, vo Virtual Cockpite vždy len čistý názov bez ničoho "Apple CarPlay/Android Auto" a nič viac k tomu tj. bez aktuálneho názvu interpreta, pesničky resp. fotky albumu? Tvári sa to vždy ako audio zdroj Apple CarPlay/Android Auto USB1 či tak nejak. Mimo toto keď zapnem buď rádio alebo bluetooth tak vždy vidím vo VC tieto info ktoré tam podľa mňa majú byť. A aby som jazdil so zapnutým SmartLinkom a mal v strede Virtual Cockpitu vždy staticky napísanú tú istú generickú vetu, to mi príde dosť mimo. Jazdil som totiž pred Supom v Scale so základným infotainmentom so SmartLinkom a tam som vo Virtual Cockpite vždy videl keď mi hralo napr. Spotify z mobilu názov interpreta, pesničky aj album art. Stretol sa s tým chovaním už niekto? Možno je to len vecou nastavenia ale neprišiel som zatiaľ na to. Díky moc za akékoľvek postrehy. Editováno: 3. leden 2021, autor: MirekJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.