Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, štve ma nasledovná vec. Je to bug alebo feature či vec nastavenia keď mi po zapnutí Apple CarPlay/Android Auto (mám Amundsen MR2020) hlási ako zdroj hudby ktorú práve počúvam, vo Virtual Cockpite vždy len čistý názov bez ničoho "Apple CarPlay/Android Auto" a nič viac k tomu tj. bez aktuálneho názvu interpreta, pesničky resp. fotky albumu? Tvári sa to vždy ako audio zdroj Apple CarPlay/Android Auto USB1 či tak nejak. Mimo toto keď zapnem buď rádio alebo bluetooth tak vždy vidím vo VC tieto info ktoré tam podľa mňa majú byť. A aby som jazdil so zapnutým SmartLinkom a mal v strede Virtual Cockpitu vždy staticky napísanú tú istú generickú vetu, to mi príde dosť mimo. Jazdil som totiž pred Supom v Scale so základným infotainmentom so SmartLinkom a tam som vo Virtual Cockpite vždy videl keď mi hralo napr. Spotify z mobilu názov interpreta, pesničky aj album art. Stretol sa s tým chovaním už niekto? Možno je to len vecou nastavenia ale neprišiel som zatiaľ na to. Díky moc za akékoľvek postrehy.

Upraveno od MirekJ

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.