Obrlord Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Dobrý den, mám problém s Carplay a s jeho automatickým připojováním. Automaticky se připojí jen v 50% případů. Ve zbylých případech musím manuálně kliknout na Smartlink a následně připojit Carplay. Někdy mě systém ještě vyzve abych potvrdil, zda opravdu chci použít Carplay mého telefonu. Je to velmi otravné. Máte někdo stejné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 @Obrlordmas jeste neco pripojene v usb c slotu? Protoze ja tam mel pichlou flashku s mp3 a kvuli ni se mi bezdratove nepripojil iphone, kdyz ji dam pryc okamzite pripoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obrlord Vloženo 4. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2021 @RDMBR Díky za odpověď. Mám však všechny USB porty volné, takže tím to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 (editace) @Obrlord mas to takhle? prihlasit i pripojit? Editováno: 4. leden 2021, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 před 27 minutami, RDMBR napsal: @Obrlordmas jeste neco pripojene v usb c slotu? Protoze ja tam mel pichlou flashku s mp3 a kvuli ni se mi bezdratove nepripojil iphone, kdyz ji dam pryc okamzite pripoji To jako fakt? Nemůžu tedy nechat flashku s MP3 trvale ve slotu? To je zase inovace .... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 @JirkaVe no takhle mi to dělá, jako když ji tam pichnu potom co jsem pripojen tak je to taky v pohode 🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obrlord Vloženo 4. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2021 před 7 hodinami, RDMBR napsal: @Obrlord mas to takhle? prihlasit i pripojit? To je zajímavé, volbu "Přihlásit automaticky" tam vůbec nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 @Obrlord to je starsi printscreen jeste kdyz sem to resil s tou flash tak ze zari...jinak mam Xs....mozna uz to je zas jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obrlord Vloženo 5. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2021 @RDMBR já si ale stejně myslím, že problém bude asi s Bluetooth. CarPlay by se mělo aktivovat přes Bluetooth a tím iniciovat připojení na WiFi. Viz tyto videa: https://developer.apple.com/carplay/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 @Obrlord bluetooth mej zaply ale nebud pripojen, hlavne mej zaplou wifi a mobilni data podle potreby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obrlord Vloženo 5. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2021 @RDMBR Ano, já tyto věci nikdy nevypínám. Zkusím si s tím, ještě jednou pohrát - odpárovat/spárovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 @Obrlord ja sem tehdy nad tim ztratil mesic zivota 😆 Nez sem na to prisel ze to delala ta flash. Tovarni nastaveni jak auta tak telefonu...x moznosti to zapnout to vypnout atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 @Obrlord jaky mas prosim te ten iphone? Jeste zkus todle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obrlord Vloženo 6. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2021 @RDMBR vlastním iPhone 8. Je zajímavé, že dnes se mi tam už ukázala možnost "Přihlásit Automaticky". Nicméně stále je problém, že se ten CarPlay občas nepřipojí automaticky. "Obnovit nastavení sítě" jsem ještě nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 @Obrlord melo by se to vzpamatovat, ale bacha budes muset pak zadavat hesla pro vsechny wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.