Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

mám problém s Carplay a s jeho automatickým připojováním.

Automaticky se připojí jen v 50% případů. Ve zbylých případech musím manuálně kliknout na Smartlink a následně připojit Carplay.

Někdy mě systém ještě vyzve abych potvrdil, zda opravdu chci použít Carplay mého telefonu. Je to velmi otravné.

Máte někdo stejné zkušenosti?

@Obrlordmas jeste neco pripojene v usb c slotu? Protoze ja tam mel pichlou flashku s mp3 a kvuli ni se mi bezdratove nepripojil iphone, kdyz ji dam pryc okamzite pripoji

• Autor

@RDMBR Díky za odpověď. Mám však všechny USB porty volné, takže tím to nebude.

@Obrlord mas to takhle?

prihlasit i pripojit?

B97456BD-4A4E-4F98-B1E4-6FEC8756A889.jpeg

Upraveno od RDMBR

před 27 minutami, RDMBR napsal:

@Obrlordmas jeste neco pripojene v usb c slotu? Protoze ja tam mel pichlou flashku s mp3 a kvuli ni se mi bezdratove nepripojil iphone, kdyz ji dam pryc okamzite pripoji

To jako fakt? Nemůžu tedy nechat flashku s MP3 trvale ve slotu? To je zase inovace .... :-(

@JirkaVe no takhle mi to dělá, jako když ji tam pichnu potom co jsem pripojen tak je to taky v pohode 🤷🏻‍♂️

• Autor
před 7 hodinami, RDMBR napsal:

@Obrlord mas to takhle?

prihlasit i pripojit?

B97456BD-4A4E-4F98-B1E4-6FEC8756A889.jpeg

To je zajímavé, volbu "Přihlásit automaticky" tam vůbec nemám.

IMG_2421.thumb.PNG.dc21f9088a1fce2dbd686f27a5a23944.PNG

@Obrlord to je starsi printscreen jeste kdyz sem to resil s tou flash tak ze zari...jinak mam Xs....mozna uz to je zas  jinak

• Autor

@RDMBR já si ale stejně myslím, že problém bude asi s Bluetooth. CarPlay by se mělo aktivovat přes Bluetooth a tím iniciovat připojení na WiFi. Viz tyto videa: https://developer.apple.com/carplay/

@Obrlord bluetooth mej zaply ale nebud pripojen, hlavne mej zaplou wifi a mobilni data podle potreby

• Autor

@RDMBR Ano, já tyto věci nikdy nevypínám. Zkusím si s tím, ještě jednou pohrát - odpárovat/spárovat.

@Obrlord ja sem tehdy nad tim ztratil mesic zivota 😆 Nez sem na to prisel ze to delala ta flash. Tovarni nastaveni jak auta tak telefonu...x moznosti to zapnout to vypnout atd atd

@Obrlord jaky mas prosim te ten iphone? Jeste zkus todle

590E0FC7-2676-470C-B88E-41CD3AF1463F.jpeg

• Autor

@RDMBR vlastním iPhone 8. Je zajímavé, že dnes se mi tam už ukázala možnost "Přihlásit Automaticky". Nicméně stále je problém, že se ten CarPlay občas nepřipojí automaticky.

"Obnovit nastavení sítě" jsem ještě nezkoušel.

@Obrlord melo by se to vzpamatovat, ale bacha budes muset pak zadavat hesla pro vsechny wifi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.