Přejít na obsah

Obrlord

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

401 zobrazení profilu

Oznámení Obrlord

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. @RDMBR Je někde nějaká stránka se seznamem všech updatů? Zdá se, že mám problém s aktualizacemi. V nastavení mi to ukazuje mezi softwaru 1666 a když kliknu na "Aktualizovat software", tak se zobrazí horní lišta s hláškou "Hledá se update softwaru...", jenže ani po 10 minutách se bohužel nic nestane. Lišta je zobrazená neustále a musím to vypnout/zapnout.
  2. Mám tu novou Oktávku vážně moc rád, ale nad jednou její vlastností neustále kroutím hlavou. Když stisknu tlačítko vyhřívání volantu, abych si během zimních dní trochu ohřál ruce, tak se mi na obrazovce zruší co mám zobrazené a naskočí mi tam nastavení klimatizace. Je to neuvěřitelná chyba, kterou zmiňuje i Martin Vaculík na jeho posledním videu. Rovněž zmiňuje rovněž update, který by to měl řešit. Nevíte někdo kdy takový update přijde do oběhu?
  3. @RDMBR vlastním iPhone 8. Je zajímavé, že dnes se mi tam už ukázala možnost "Přihlásit Automaticky". Nicméně stále je problém, že se ten CarPlay občas nepřipojí automaticky. "Obnovit nastavení sítě" jsem ještě nezkoušel.
  4. @RDMBR Ano, já tyto věci nikdy nevypínám. Zkusím si s tím, ještě jednou pohrát - odpárovat/spárovat.
  5. @RDMBR já si ale stejně myslím, že problém bude asi s Bluetooth. CarPlay by se mělo aktivovat přes Bluetooth a tím iniciovat připojení na WiFi. Viz tyto videa: https://developer.apple.com/carplay/
  6. To je zajímavé, volbu "Přihlásit automaticky" tam vůbec nemám.
  7. @RDMBR Díky za odpověď. Mám však všechny USB porty volné, takže tím to nebude.
  8. Dobrý den, mám problém s Carplay a s jeho automatickým připojováním. Automaticky se připojí jen v 50% případů. Ve zbylých případech musím manuálně kliknout na Smartlink a následně připojit Carplay. Někdy mě systém ještě vyzve abych potvrdil, zda opravdu chci použít Carplay mého telefonu. Je to velmi otravné. Máte někdo stejné zkušenosti?
  9. Mám iPhone 8 a výpadky nabíjení se dějí dost často, nejčastěji však po startu. Když auto už nějakou dobu běží, tak nabíjení většinou funguje.
×
×
  • Vytvořit nový...