Toomik Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Zdravim vsechny a prosim o radu, nechapu jak jse mi to mohlo stat 😖 ale natankoval jsem asi do necelejch 10l nafty "co mi zbejvalo v nadrzy" za 400,- ale natural 😖 teda asi 13l.. od benzinky jsem dojel domu asi 1km, a bez jakykoliv podezreni.... jenze rano pritelkyne nasedla do auta a jela snim 30km do prace a zpet a doma mi rikala jak to blbe strartuje a obcas se to dusi ale pak kdyz se to rozjede tak dobry,, vlez jsem do auta zkusil nastartovat a pak mi to ku...rva doslo😖😖 to sem teda peknej deb..l 😕 prosim o radu co tedka? nejsem zadnej mechanik,, je motor na odpis? nebo odtahnout do servisu? nebo dolejt naftu plnou +aditiva a zkusit to rozjet? to asi ne,,, diky moc za vsechny rady i posmesky 😏 Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Ak nie si mechanik, ako pises, urcite to daj niekomu, co to uz robil. Bude treba minimalne odsat nadrz, vytlacit benzino-naftu aj s privodnej hadicky do filtra a samozrejme vymenit aj filter. A potom uvidis, ci staci alebo bude treba aj drahsie opravy. PD je trochu "blbuvzdorne" oproti CR a nemusel si poskodit nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.