Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj klubáci, prosím o radu u Fabie 1.4 16v 55kw AUA mam problém po výměně těsnění pod olejovou vanou, oleje , filtru, zapalovacích kabelu a modul nešlo auto nastartovat na diagnostice je chyba p0321 Snímač otáček motoru G28 nesmyslny signal. Podle příručky ma být na konektoru na pinu 1 a 3 min. 4.5V to tam je na youtube jsem našel jak snímač otestovat https://www.youtube.com/watch?v=fTu5Lej-EUY&ab_channel=WorldMechanics podle tohoto je také v pořádku ,ale stejně jsem koupil nový pro jistotu a po výměně furt to samé.

Šel jsem pak do schémat a začal meřit mezi konektorem snímače a řídící jednotkou pomocí multimetru propípal a našel jsem všechny tři , a proti sobě mají nekonečno ohmu ,ale je mi divné že když odpojím konektor 40pinový od řídicí jednotky a zmeřím kontakt 3 (kostra) proti kostře tak nic ,ale když ho připojím tak kostru mám je to tak správně ? Nevím jestli to schéma čtu uplně správně. Popřípadě co dál nevím si stím rady předem děkuji za rady .

schema fabia.jpg

schema fabia 2.jpg

• 4 roky později...

Ahoj

Mám stejný problém, jak si to prosimtě vyřešil.

Děkuji 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.